Javna pljuska za Marija Mandžukića!

Vijest da je ispao iz prve momčadi Wolfsburga, Mario Mandžukić nije želio komentirati, ali teško da će moći odšutjeti način na koji se trener Felix Magath postavio prema njemu...

2.3.2012.
12:40
VOYO logo

Felix Magath u subotu će protiv Kaiserslauterna 100. put voditi Wolfsburg u Bundesligi. Vukovima će to, pak, biti 500. utakmica u najjačem rangu njemačkog nogometa. Hoće li veliki jubilej na terenu imati prilike proslaviti i Mario Mandžukić još je uvijek neizvjesno, zasad se čini da se jedan od najstrožih trenera svijeta odlučio malo poigrati s Mandžom.

Magath ga je u prošlom kolu, u kojem je Wolfsburg izgubio od Hoffenheima (2:1), poslao na tribinu, navodno zbog nezadovoljstva njegovim igrama. Na pitanje njemačkih novinara hoće li se najbolji strijelac Vukova ove sezone (osam golova) vratiti u konkurenciju za gostovanje u Kaiserslauternu, Magath nije želio odgovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu samo reći da Mario nije ozlijeđen", ostavio je lukavi trener našem napadaču cijeli dan razmišljanja o svojim namjerama. Wolfsburg je trenutno tek na 13. mjestu u Bundesligi, a nezadovoljstvo navijača je veliko. Magatha to ne brine previše.

"U boljoj smo poziciji nego lani u ovo doba. Nadam se da navijači neće vrijeđati moje igrače u Kaiserslauternu i da ih neće kažnjavati tišinom", poručio je Magath.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo