JAVIO SE I 'SUPER MARIO': / 'Nosili smo dresove Juventusa, boriti ću se do kraja'

Image
Foto: AFP

Nakon službenog potpisivanja četverogodišnjeg ugovora s Juventusom, javio se i sam Mandžukić te podijelio i dojmove prvih službenih sati u svom novom klubu. Mandžo će u Juventusu zarađivati 3

22.6.2015.
19:29
AFP
VOYO logo

Iznos bi mogao narasti na 21 milijun eura ukoliko se ostvare dogovoreni sportski rezultati, navedeno je u priopćenju kluba iz Torina. Mandžukić je otišao iz Atletica nakon jedne sezone iako je imao ugovor do ljeta 2018. godine.

Hrvatski reprezentativac nije skrivao zadovoljstvo nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo sam karijeru u Marsoniji i dresovi su bili crno-bijeli kao i Juventusovi. Čak smo i nosili originalne Juventusove dresove, samo s grbom Marsonije na njima. Jako sam sretan što sam ponovo u crno-bijeloj kombinaciji i velikom klubu kao što je Juventus", izjavio je Mandžukić za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Juventusu će ga voditi Massimiliano Allegri, čovjek koji se divi Mandžinim nogometnim vještinama.

Dobro poznaje Juventus

Juventus mu nije nepoznanica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je teško igrati protiv Juventusa. Dosta puta sam igrao protiv Juventusa i Italije tako da ih dobro poznajem. Iznimno dobra i kvalitetna ekipa i zato mi je drago da sam ovdje", rekao je Mandžukić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ću se što prije uklopiti. Dobro poznajem igrače i igrao sam dosta puta s njima tako da mi to neće biti problem. Na terenu ću se boriti do kraja. Nadam se da će biti što više golova za mene, ali uspjeh Juventusa je na prvom mjestu.

Juve je oduvijek simpatizirao

I onda je otkrio od kud ta ljubav prema Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već od malih nogu mi je Juventus bio simpatičan baš zbog dresova. To je veliki klub".

"Atletico Madrid želi zahvaliti Mariju Mandžukiću na predanosti koju je pokazao tijekom boravka ovdje. Želimo mu puno sreće u novoj etapi koja počinje u Torinu“, navedeno je u priopćenju madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo