JAVIO NAM SE PREKRIŽENI VATRENI: / 'Poštujem izbornikovu odluku, a Halilović je sve malo previše uzeo ka srcu'

Image

Domagoj Antolić (25) nije se našao na konačnom popisu nogometaša izbornika Ante Čačića koji će predstavljati Hrvatsku na Euru, a svoje dojmove odlučio je podijeliti samo za Net.hr.

1.6.2016.
13:28
VOYO logo

Kapetan Dinama Domagoj Antolić nadao se kako će vidjeti "francuska svjetla" i biti dio momčadi od koje čitava nacija ima velika očekivanja na Euru. Međutim, ispalo je drugačije. Čačić ga nije vidio u svojim kombinacijama. Razgovarao je s njim u četiri oka i zahvalio mu se kazavši kako je konkurencija u veznoj liniji jaka, da ima pet, šest igrača koji su trenutno ispred njega, da će jako teško doći do minutaže i kako je njegovo mišljenje to da je bolje da se odmori i što bolje pripremi za ono što ga čeka u Dinamu.

'Bila mi je velika čast biti među 27 najboljih'

"Naravno da mi je žao što neću ići na Euro. Jer ipak, Euro se ne igra svaki dan. Ali poštujem odluku izbornika i bila mi je velika čast biti među 27 najboljih hrvatskih igrača. Sve ću ovo pretvoriti u motiv, dodati gasa, za početak se dobro odmoriti i pripremiti se za sve što me čeka u klubu", kazao nam je Antolić kome bi ovaj Euro zapravo najviše značio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ovako je ispalo da je Antolić poslan kući jer je nositelj u Dinamu pa se treba spremiti za Europu u kojoj će on osobno morati biti na nivou ako Modri misle izboriti Ligu prvaka, a Marko Rog i Ante Ćorić nisu nositelji u Dinamu, pa mogu stjecati iskustvo u reprezentaciji i na jednom velikom reprezentativnom natjecanju.

'Žao mi je što neću vidjeti Euro'

"Ma dobro, ima logike u svemu tome. Meni je žao što nisam išao na Euro jer bi mi to bila velika čast i nagrada. Ali to je izbornikova odluka i poštujem je. Iako sam tužan zbog nje. Naravno. To je sport, u sportu se gleda samo što će biti sutra, ne živi se od onog što je bilo jučer. To sam prihvatio. Gledam unaprijed i želim se spremiti onome što me čeka u budućnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov suigrač u Dinamu kazao je kako će mu Antolić najviše nedostajati u ovoj završnoj fazi priprema i na samom Euru.

Image
OTPISANI HALILOVIĆ PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: /

'Javit ću mu se za koji dan, kad se malo smiri, teško mu je sve to palo'

Image
OTPISANI HALILOVIĆ PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: /

'Javit ću mu se za koji dan, kad se malo smiri, teško mu je sve to palo'

"Lijepo je to čuti od njega. Ma on je zakon, super je dečko. Mi smo prijatelji i izvan travnjaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Halilović je veliki potencijal'

Posebno je teško palo Nakon što mu je Čačić obznanio svoju odluku da ga neće voditi na Euro, Halilović je vidno potresen samo spakirao kofere i bez riječi, nedavši nikakve komentare, napustio hotel Lone u Rovinju i zajedno sa Ćaletom – Carom otišao u nepoznato.

Image

"Bili smo kratko zajedno, praktički smo se samo pozdravili nakon izbornikove odluke. On je odmah otišao. Dobro, sigurno da mu je sve to teško palo kao i svima nama. Možda je on na drugačiji način malo to prihvatio. Mlad je, uzeo je izbornikovu odluku previše ka srcu. Ali, kao što sam rekao. U nogometu se vrlo brzo jučer zaboravlja i gleda se samo ono što slijedi sutra. Ne brinem se ja za njega. On je veliki potencijal, potvrdio se svojim igrama u jednoj od najjačih liga svijeta, Primeri. Za njega ima mjesta u reprezentaciji i on će to sve potvrditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što sad slijedi?

"Sljedećih dva tjedna sam na odmoru. Već sutra ću ugasiti mobitel, još danas ću odraditi sve što treba i to je to. Ništa, čekaju me pripreme s Dinamom i pripreme za te kvalifikacije za Ligu prvaka, što je bitno. Klub živi od Europe i sve ćemo napraviti da ponovno izborimo ovo najelitnije klupsko nogometno natjecanje", završio je Antola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo