JASNO DAO DO ZNANJA: / Luka Modrić poslao poruku Joseu Mourinhu koja mu se neće svidjeti

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih i najvažnijih igrača Real Madrida Luka Modrić osjeća se dobro u momčadi i kod svog novog trenera Zinedine Zidanea.

15.2.2016.
19:26
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

"Sa Zidanom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava da sve možeš ostvariti. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči“, rekao je Modrić u razgovoru za španjolske dnevne novine El Mundo.

Image
OGROMNO PRIZNANJE: /

Luka Modrić dobio najveću počast u karijeri!

Image
OGROMNO PRIZNANJE: /

Luka Modrić dobio najveću počast u karijeri!

Nakon što je Rafa Benitez dobio otkaz na klupi Kraljeva, što zbog loših rezultata, što zbog nezadovoljstva jednog dijela igrača u momčadi kojima Benitez nikako nije sjeo, čelnici Reala na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom odlučili su Zidaneu dati šansu, treneru koji je do tad vodio drugu momčad Reala Castille i bio pomoćni trener Carlu Ancelottiju 2014. godine kada su osvojili Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na redu je okršaj s Romom u Ligi prvaka

"Kada je on s nama igrao na treninzima na skraćenom terenu svi su htjeli biti u njegovoj momčadi. Kakav je to spektakl bio", prisjetio se Modrić.

U srijedu Real Madrid igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome. Svi u momčadi fokusirani su samo na tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

"Pružit ćemo svoje najbolje izdanje. Ja se osjećam jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe. Naježim se kada se sjetim osvajanja Lige prvaka. No, ako ove godine opet osvojimo to natjecanje neću se ošišati na kratko“, rekao je Modrić.

'Puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas'

Hrvatski veznjak je istaknuo kako uživa u glavnom gradu Španjolske, što bi itekako trebalo zanimati koji je, prema pisanju medija, već kontaktirao Modrića da prijeđe u Manchester United nakon što Portugalac preuzme momčad. Naravno, to još i nije službeno potvrđeno, ali u čitavoj ovoj priči oko Modrića i Mourinha najvažnija je stvar da se maestro Realove igre u Madridu osjeća dobro, da uživa igrati u Realu, a to znači da ne razmišlja o nikakvom odlasku iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ne bih bio sretan u Madridu. Od početka me svi lijepo tretiraju. No, puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas. Zato jako cijenim sve ovo“.

Modrić je napomenuo i kako je u slobodno vrijeme posjetio dva povijesna gradića pored glavnog grada, Toledo i Segoviju, te da ga s kapom na glavi gotovo nitko ne prepoznaje, ali i da praznike najviše voli provoditi u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo