Više nema skrivanja! Multimilijarder poslao jasnu poruku Realu!

Saoud Bin Abdulrahman Al-Thani, jedan od čelnika PSG-a, javno je priznao kako želi dovesti Cristiana Ronalda i Josea Mourinha u Pariz.

18.12.2012.
10:19
VOYO logo

I dok se Jose Mourinhu sve više trese stolica u Realu, dok španjolski mediji špekuliraju da su popucale sve veze između portugalskog stručnjaka i igrača u svlačionici 'kraljevskog kluba', 'ulje na vatru' je dodao i Saoud Bin Abdulrahman Al-Thani. Tko? Dotični je 'samo' glavni tajnik ministarstva sporta Katra i desna ruka vlasnika PSG-a šeika Nasser Al Khelaifija.

Na pitanje jesu li Cristano Ronaldoi Jose Mourinho buduće ciljevi PSG-a, Al-Thani nije okolišao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno. U svijetu sporta morate biti motivirani. U pravom trenutku morate napraviti pravo ulaganje, napraviti što je najbolje za vaš klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je istaknuo da je Zlatan Ibrahimović vođa i najvažniji igrač PSG-a i najavio da će rezultati iz godine u godinu biti sve bolji. "PSG je jedan od najboljih klubova na svijetu. Siguran sam. Naš je cilj, otkako smo ušli u klub, osvojiti Ligu prvaka. Mislim da to neće biti teško, mi smo jedan od najboljih klubova u Francuskoj i želimo postati najbolji u Europi i cijelom svijetu."

Više izvora tvrdi da će iz Pariza uskoro put Madrida otići 'nemoralna ponuda' za Cristiana Ronalda, okruglih 100 milijuna eura kao odšteta za Portugalca, dok je Mourinhov dolazak već okarakteriziran kao 'sigurna stvar'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo