ĆIRO OPLEO PO KRAMARIĆU / Jako mu je zasmetalo što je napadač Vatrenih napravio: 'Sine, teško ćeš ti ikada biti Šuker...'

Image
Foto: PIXSELL

Iza Kramarića je sjajna sezona u kojoj je u 28 nastupa u Bundesligi zabio 20 pogodaka

5.6.2021.
20:32
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nastup na Europskom prvenstvu, na koje putuje sa statusom aktualnih svjetskih viceprvaka, ali i s bitno drugačijom ekipom u odnosu na onu koja je 2018. godine na SP-u u Rusiji osvojila srebro.

Image
SIGURNO NISTE ZAPAZILI /

Hrvatska proteklih godina ima nešto što nema niti jedna reprezentacija na svijetu

Image
SIGURNO NISTE ZAPAZILI /

Hrvatska proteklih godina ima nešto što nema niti jedna reprezentacija na svijetu

Prije nekoliko dana pojavila se vijest o nezadovoljstvu nekih igrača u reprezentaciji, a ističe se slučaj ubojitog napadača Andreja Kramarića iza kojega je sjajna sezona s Hoffenheimom u Bundesligi, no nije siguran među Dalićevim starterima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Kramarića  je najbolja sezona u karijeri u kojoj je u 28 nastupa u Bundesligi zabio je 20 pogodaka i prije nekoliko dana se osvrnuo na svoju poziciju u momčadi i istaknuo da on nije klasični napadač već povučena špica te da mu je mjesto u prvom sastavu Vatrenih. "Krama" je čak prije nekoliko dana medijima savjetovao da pitaju Davora Šukera što bi on rekao nakon takve sezone.

Nikad nije bio prava špica

"Konkurencija u napadu? U napadačima ne vidim konkurenciju jer se ne smatram napadačem i jer nikad nisam bio napadač. Najbolje s osjećam kao povučena špica ili desetka, ali o tom smo već puno puta pričali. Zapravo nikad u karijeri nisam igrao kao prava špica", izjavio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tu situaciju osvrnuo se u razgovoru za RTL legendarni hrvatski trener i nekadašnji izbornik Miroslav 'Ćiro' Blažević koji smatra da Kramarić remeti dobru atmosferu u reprezentaciji.

"Nije mu spretna ta izjava jer, sine moj, koliko te god ja cijenim, teško ćeš ikada biti Šuker. Nemoj s ovim izjavama koje ti se čine prikladne, kompromitirati jednu divnu atmosferu", poručio je legendarni Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo