DRUGA STRANA PRIČE / Jakirović otkrio: 'Mišković je prije mene znao da idem u Dinamo. To je licemjerje'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

"Nije ništa napravio da to spriječi. To je meni bio pokazatelj da jednostavno treba ići dalje. Sva ova hajka koja se dogodila nakon toga, a koja je meni uzrokovala manje probleme, jest jeftini populizam i zabava za narod"

12.9.2023.
11:43
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u ponedjeljak postao glavni trener Dinama, svašta je izrečeno o časti i moralu Sergeja Jakirovića, napadan je s mnogih strana, ali je bosanskohercegovački strateg sada odlučio reći svoju stranu priče.

Image
BAŠ GA IDE /

Hrvatski napadač se specijalizirao za zabijanje zemljama iz bivšeg sovjetskog saveza

Image
BAŠ GA IDE /

Hrvatski napadač se specijalizirao za zabijanje zemljama iz bivšeg sovjetskog saveza

U intervjuu za SN je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem da ima tu emocija, možda sam ranio ljude iz Rijeke. Razumijem ih jer vole svoj klub. No, ja sam sretan i zadovoljan što sam Rijeku ostavio u puno boljoj poziciji od one u kojoj sam je zatekao kad sam preuzeo trenersku funkciju. Gledam na sve kao na moj veliki izazov u karijeri, iskorak koji je nekako logičan. Meni jedino nije jasan gospodin Mišković. On je znao prije mene da Dinamo dolazi po mene", rekao je i nastavio:

"To je informacija koju imam. Nije ništa napravio da to spriječi. To je meni bio pokazatelj da jednostavno treba ići dalje. Sva ova hajka koja se dogodila nakon toga, a koja je meni uzrokovala manje probleme, jest jeftini populizam i zabava za narod. Također, nije istina da sam u 14 sati dobio poziv, a sat vremena kasnije bio u Zagrebu. Nemam helikopter. Bio sam do 18 sati na Rujevici, pozdravio se s ljudima koji su tamo bili i čekao sportskog direktora. I dan-danas imam kontakte, što je sasvim normalno u ovom poslu", priča i objašnjava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam klauzulu koja je u prvom redu stavljena radi otkaza, a ne radi moje odštete. To svi moji kolege i odvjetnici koji rade ugovore znaju. Tu ima dosta licemjerja. Ako mi čestitaš privatno, a nakon toga u medijima izjavljuješ da sam napravio nemoralan potez, izdaju, onda je to što drugo nego licemjerje. I da, onda mi tri dana nakon toga predložiš igrača da ga angažiram za Dinamo! Pa mi sad recite tko je tu moralan, a tko nemoralan? Ja držim da nisam smio odbiti Dinamo kad me želio za trenera. Moram dalje napredovati u svojoj karijeri."

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo