ZADOVOLJAN ISHODOM / Jakirović o ždrijebu i stanju u klubu: 'Moramo na terenu pokazati da smo jaki'

Image
Foto: Live screenshot

Trener Dinama vjeruje u prolazak u skupine, a osvrnuo se i na druga zbivanja u aktualnom prvaku

1.9.2023.
15:38
Live screenshot
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama natjecat će se u skupini C grupne faze UEFA Konferencijske lige, a suparnici će im biti češka Viktorija Plzen, kazahstanski prvak Astana i kosovski prvak Ballkani, odlučeno je ždrijebom održanim u petak u Monte Carlu.

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

Dinamo pomazila sreća na ždrijebu: Čekaju ih dva stara poznanika

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

Dinamo pomazila sreća na ždrijebu: Čekaju ih dva stara poznanika

Utakmice 1. kola grupne faze natjecanja su na rasporedu 21. rujna, a posljednje, šesto kolo će biti odigrano 14. prosinca. Počeci utakmica Konferencijske lige su tri vremenska termina: od 16.30, 18.45 i 21 sat po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici svih osam skupina će se izravno plasirati u osminu finala, dok će drugoplasirane i trećeplasirane momčadi razigravati za mjesto među 16 najboljih.

Jakirović: 'Žao mi je što se nije gledala situacija s Petkovićem'

"Ima jako zanimljivih protivnika. Izvukli smo dobru grupu, možemo proći i možemo biti zadovoljni, ali moramo na terenu pokazati koliko smo jaki. Nadam se da ćemo biti zdravi, skupiti snagu i biti na dovoljnoj razini", rekao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon ždrijeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dojmovima nakon Praga...

"Ulazak u utakmicu nije bio dobar, gledali smo je sinoć u avionu. Napravili smo samo tri prekršaja, nismo ulazili u duel i dogodilo nam se najgore, a to je da dobijemo gol na početku. Na poluvremenu smo znali što ćemo u nastavku, mislim da smo s izmjenama dobili nešto dobro i nakon gola Baturine smo dominirali i imali posjed, ali nismo bili konkretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mi je što se nije gledala ona situacija s Petkovićem u šesnaestercu, nije mi bilo jasno zašto se to nije gledalo. Sparta je bila bolja u prvom poluvremenu, mi u drugom, ali to je bilo premalo da bi se ušlo u skupinu Europa lige."

O Petkoviću...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petković je danas ujutro bio normalno na treningu, maksimalno pozitivan i na današnji dan on ostaje. Ne znam što se može dogoditi, čekamo ponoć da se zatvori prijelazni rok pa ćemo vidjeti. Sigurno da bi nam bilo lakše s još nekim igračima s kojima pregovaramo.

Razgovaramo svakodnevno, imamo sastanke, vrtimo, tražimo igrače. Velika su očekivanja, a igrači su stvarno poskupjeli. Nije lako dovesti ono što je nama dostupno. Ja se nadam da ćemo do 4. rujna do kad su prijave za Europu nekoga dovesti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Osijeku....

"Nema vremena za kukanje. Danas je novi dan, Osijek je najvažnija utakmica i moramo se pripremiti. Čeka nas jako dobra momčad, koja puno daje i puno prima. Ako želimo nešto napraviti, moramo biti maksimalni. Bilo je par udaraca igrača u Pragu, vidjet ćemo tko će biti spreman, tek ćemo u nedjelju znati s kim ćemo krenuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O psihološkom stanju momčadi...

"Sigurno da su razočarani, ispali smo i primili smo četiri gola. Razgovarali smo danas, moramo ići dalje. Pali smo i nećemo dozvoliti da nas gaze, nego idemo dalje. Nema predaje, okrećemo se maksimalno prvenstvu, to je majka svega", zaključio je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo