'Ja sam navikao na ovo, vikali su mi svinjo debela!'

7.9.2011.
11:24
VOYO logo

Niko Kranjčar bio je jedan od najraspoloženijih Bilićevih igrača u kvalifikacijskoj utakmici s Izraelom, a posebno se isticao u prvom poluvremenu, kad je jedini pokušavao ozbiljnije zaprijetiti izraelskim vratima.

Stoga je razumljivo njegovo razočaranje nakon pobjede u kojoj su navijači na Maksimiru po prvi puta skandirali Vatrenima: 'Igrajte, pederi!' i 'Biliću, odlazi!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven nam je na poluvremenu rekao da ostanemo mirni na negodovanje publike, da nastavimo dalje stvarati šanse. Ja sam ionako navikao na zviždanje, vikali su mi 'svinjo debela', meni nije problem, ali ostali dečki to ne zaslužuju. Svi igramo sa srcem za reprezentaciju, ponosni smo na to", tužan je bio nakon pobjede Niko Kranjčar.

Imao je još nešto za reći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč onima koji misle da ne trebamo otići na EURO, a smatram da ih ima, pogotovo onima koji imaju nešto protiv vrha našeg Saveza, ili misle da smo mi nogometaši preplaćeni, drago mi je da smo pobijedili i da smo korak bliže. Uspjet ćemo!"

Dečki kod kuće očekuju potporu, Maksimir je do Engleza ionako bio neosvojiva tvrđava.

"Vjerojatno bi isto bilo i da smo igrali na Poljudu. Bilo bi zvižduka, što ne treba čuditi kakva je atmosfera oko nogometa. Pa zaista je za osudu da nam u 18. minuti viču 'Igrajte, pederi!' Razdiobe sjevera i juga su sve veće, pogledajte samo slučaj Šimunića, dečka koji je htio igrati Ligu prvaka i kojem suze idu na oči kad svira hrvatska himna. Napravio je dobar potez, kao što sam i ja kada sam odlazio u Hajduk, vjerovao sam da je to dobro za moju karijeru. Svi u repki stojimo iza njega", dodao je Niko.

Darijo Srna izgledao je kao da je izašao iz ringa, a ne s 'novog Maksimira'. Zaradio je četiri šava na desnom oku, ali i karton zbog kojeg neće moći igrati u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što smo napravili je priča za povijest. Velika i važna pobjeda. Izbornik je sjajno pogodio s izmjenama, a što se mog kartona tiče, i sada tvrdim - nije ga bilo!"

Što kapetan misli o povicima "Biliću, odlazi"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No comment", odmahnuo je rukom Srna.

"Glavno da smo mi pokazali zube, trebalo je vjerovati u sebe", dobacio je Lovren, a kao i protiv Gruzije, sve se preokrenulo ulaskom Tomislava Dujmovića.

"Valjda to tako treba biti. I ovaj remi Latvije i Grčke dokazuje da su razni rezultati mogući. Glavno da smo prvi u skupini i to kanimo zadržati do kraja", veli Dujma.

Stipe Pletikosa bio je sretan zbog – Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužio je taj gol, to što nas je vratio u igru. Neka mu, vratilo mu se sad sve što je prolazio ovih dana."

Na slavlje nakon pobjede, koja je Bilić boyse dovela na prvo mjesto, pozvao je Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško, ali pokazali smo naš pravi karakter. Idemo se sad malo proveseliti!"

Bez obzira na dragocjenu pobjedu, ostaje gorak okus zbog ružnih povika s tribina. Zanimljivo, predsjednik Sabora Vladimir Šeks nije znao o čemu se radi...

"Povici? Hm... Ne čujem dobro", veli Šeks.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109060828006 arti-201109060113006 arti-201109050810006

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo