PALA ODLUKA / Izvršni odbor Dinama prihvatio ostavku Krešimira Antolića, no on nije jedini koji napušta Upravu kluba

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon što je Dinamo pobijedio Lokomotivu 3-1 nakon produžetka i izborio polufinale Kupa zasjedao je Izvršni odbor kluba

1.3.2023.
18:07
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni odbor na kojem je bilo sedam od 13 članova prihvatio je ostavku člana Uprave Krešimira Antolića koji tako i prije 'povijesne Skupštine 9. ožujka napušta klub.

Image
'RAT' SE NASTAVLJA /

U Maksimiru danas zasjeda Izvršni odbor Dinama: Uoči njega priopćenjem su se oglasili 'mamićevci'

Image
'RAT' SE NASTAVLJA /

U Maksimiru danas zasjeda Izvršni odbor Dinama: Uoči njega priopćenjem su se oglasili 'mamićevci'

Kako smo ranije pisali, na Izvršnom odboru odbilo je sudjelovati šest ljudi bliskih Zdravku Mamiću. To su Ado Kožul, Heinz Truskaller, Ivo Šušak, Marijan Primorac, Duško Ljuština i Damir Zorić. I bez njih Izvršni odbor imao je kvorum koji je prihvatio Antolićevu ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

"U srijedu 1. ožujka 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo te su donesene sljedeće odluke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Članovi kluba Damir Žigrović, Mario Paponja, Mate Tokić i Mario Primorac isključuju se iz članstva kluba jer djeluju protivno ciljevima kluba i ne poštuju Statut i druge opće akte kluba. S obzirom na to da su oni istovremeno i klupski povjerenici, njihov rad, a vezano uz učlanjenje novih članova u klub, neće biti valoriziran u smislu odabira osam članova Skupštine iz redova najboljih povjerenika. Razlog navedene odluke je njihovo evidentno protupravno i nezakonito postupanje prilikom upisa novih članova u klub.
  2. Gđa. Amra Peternel razriješena je s dužnosti član Uprave kluba s današnjim danom iz razloga jer je kao član Uprave postupala protivno ciljevima i interesima kluba, te u svom radu nije poštivala odredbe Statuta kao i druge opće akte kluba.
  3. U protekla dva dana 74 člana kluba podnijela su kaznene prijave protiv pojedinih članova kluba, ujedno i povjerenika, zbog kaznenih djela za koje se progon poduzima po službenoj dužnosti te će iste uz dopunu kaznene prijave biti dostavljene Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske na nadležno postupanje.
  4. Izvršni odbor donio je na sjednici većinom glasova odluku o razrješenju dužnosti člana Uprave g. Krešimira Antolića. Klub i g. Krešimir Antolić dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji na snagu stupa 8. ožujka 2023. godine."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo