'RAT' SE NASTAVLJA / U Maksimiru danas zasjeda Izvršni odbor Dinama: Uoči njega priopćenjem su se oglasili 'mamićevci'

Image
Izvor: Igor Kralj/Pixsell

Članovi Izvršnog odbora Dinama bliski Zdravku Mamiću oglasili su se novim priopćenjem

1.3.2023.
16:00
Igor Kralj/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Dinamu će danas zasjedati izvršni odbor, međutim na njemu neće biti šest članova bliskih Zdravku Mamiću.

Image
ČVRSTI STAV /

Boysi su krenuli u žestoku borbu: 'Oni koji su upleteni su maloumnici, popušili su mamićevske laži, plaši ih se komunistima'

Image
ČVRSTI STAV /

Boysi su krenuli u žestoku borbu: 'Oni koji su upleteni su maloumnici, popušili su mamićevske laži, plaši ih se komunistima'

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Mi, dolje potpisana šestorica članova Izvršnog odbora GNK Dinamo i to Ado Kožul, Heinz Truskaller, Ivo Šušak, Marijan Primorac, Duško Ljuština i Damir Zorić, ovime se obraćamo svim članovima GNK Dinamo i cjelokupnoj hrvatskoj sportskoj javnosti vezano uz zadnja događanja u Klubu, a posebno uz najavljenu današnju sjednicu Izvršnog odbora Kluba.

Sa žaljenjem ističemo da nećemo prisustvovati i sudjelovati u radu današnje sjednice Izvršnog odbora zbog učestalog kršenja odredaba Statuta Kluba, nasilja koje se provodi nad većim brojem članova Kluba, ciljanim isključenjima pojedinih članova Kluba i tijela Kluba, a sve u vrhu nasilnog osiguranja većine na predstojećoj Skupštini Kluba.

Podsjećamo da je isti Izvršni odbor zahtjev Skupštinske većine da se izvrši evidentno potrebna smjena jednog člana Uprave kluba grubo odbio, čime je izazvan raskol i kriza upravljanja klubom. Sada međutim zbog spašavanja vlastitih funkcija pristaje se i na drastično teže zahtjeve koji stižu izvan kluba.

Također, skrećemo pozornost javnosti ali i nadležnim institucijama, a na što smo već ranije upozoravali, da u radu krnjeg sastava Izvršnog odbora sudjeluju i članovi koji to evidentno ne mogu biti sukladno zakonskim propisima, bilo zbog grubog sukoba interesa, bilo zbog pravomoćnih presuda za gospodarski kriminal, što je po sili zakona zapreka za sudjelovanje u radu bilo kojeg tijela GNK Dinamo.

Apeliramo stoga na Predsjednika Kluba da onemogući i suzdrži se od donošenja bilo kakvih odluka koje su zbog gore iznijetih razloga protivne Statutu i zakonima! Tim prije apsurdno je sedam dana prije Skupštine donositi odluke koje bi po Klub mogle imati dalekosežne i loše posljedice.

Srdačan pozdrav
U potpisu:
Ivo Šušak
Ado Kožul
Duško Ljuština
Damir Zorić
Heinz Truskaller
Marijan Primorac"

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču