IZNENAĐUJUĆE REAKCIJE UKRAJINSKIH MEDIJA NAKON UTAKMICE S DINAMOM: / 'Taj tip nam je pokidao živce... Jedva su se spasili'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ukrajinski mediji izašli su s poprilično iznenađujućim pristupom

22.10.2019.
23:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u utorak su u 3. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara odigrali 2-2 (1-1), s tim da je u 89. minuti Olmo pogodio vratnicu. Pogotke za Dinamo zabili su Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-pen), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75).

Nakon utakmice, ukrajinski mediji izašli su s poprilično iznenađujućim pristupom, dosta su grubo popratili izdanje svoje momčadi, odnosno, samo su nahvalili Dinamo. Prozvali su prvenstveno vlastitog vratara zbog katastrofalne reakcije pri korneru u drugom poluvremenu kada je Pjatov bezrazložno rukama srušio Marija Gavranovića u svom petercu i poklonio je time Dinamu penal za preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

22.10.2019., OSK Metalist Stadion, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Dani Olmo, Andriy Pyatov Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Golman glavni krivac

"Pjatov nam je pokidao živce!", piše Football 24 i zatim naglašava kako je Dinamo zaslužio bod "nakon neobjašnjivog poteza njihova vratara".

Segodnya piše kako Šahtjor ima drugu šansu u Zagrebu, ali kako će sada biti neusporedivo teže. "Pjatov je primio nepotreban gol", upiru prstom u glavnog krivca za poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinski Telegraf piše kako je Dinamo odigrao hrabro napadački. "Nisu se došli braniti kao što su neki najavljivali", dok Footballov naslov govori sve: "Šahtar se spasio poraza od jakog Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo