IZNENADIT ĆE VAS TKO JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI IGRAČ DINAMA: / Traži ga talijanski velikan i još nekoliko klubova iz 'lige pet'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Inicijalna vrijednost procijenjena mu je na 5.5 milijuna eura, ali mogli bi ga prodati za nešto veću cifru

2.6.2020.
9:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Cijele se sezone, kada je u pitanju Dinamo i njegovi igrači, uglavnom pisalo i pričalo o sada već bivšem "modrom", Daniju Olmu, zatim o reprezentativcima Hrvatske, Bruni Petkoviću i Mislavu Oršiću, a dosta pažnje su plijenili i Nikola Moro, Dominik Livaković i Dino Perić, a u cijeloj se priči negdje po putu izgubio jedan od važnijih kotačića u sustavu bivšeg trenera, Nenada Bjelice, BiH reprezentativac Amer Gojak.

Gojak je na neki način služio Bjelici kao džoker s klupe i taj je posao odrađivao sjajno, ali ne bi zakazao niti kada bi dobio šansu od prve minute. No, zbog gustoće kvalitetnih igrača i zvijezda takoreći u veznoj liniji, Gojak je cijelo vrijeme nekako padao u drugi plan. Međutim, na kraju ispada da je Gojak trenutno najtraženiji igrač Dinama, pored svih ovih silnih zvijezda koje smo nabrojali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

09.02.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 21. kolo, GNK Dinamo - HNK Gorica. Amer Gojak. Photo:

Ponude iz 'lige pet'

Za Gojaka se, kako smo pisali i ranije, interesira Fiorentina, koja ga je zamalo dovela i prošle godine, ali već su potrošili sva mjesta rezervirana za strane nogometaše. Ipak, navodno ga potražuju i još dva talijanska kluba, a isto tako navodno ima ponude iz Španjolske i iz Bundeslige. U Španjolskoj je do sad najozbiljniji interes za Gojaka pokazao Betis, dok je još prošloga ljeta imao ponude iz Schalkea i Werdera, ali nije poznati jesu li baš ti klubovi i danas zaiteresirani za BiH nogometaša.

Gojakova inicijalna vrijednost procijenjena je na 5.5 milijuna eura, a kolika će biti visina odštete to se još ne zna, ali sigurno bi mogla biti veća tih 5.5 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo