IZJAVE PJANIĆA I ZLOGLASNOG VRANJEŠA DOTUĆI ĆE PROSINEČKOG: / Žalosno je što ovo govore baš njegovi reprezentativci

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Vrlo je razočaran nakon utakmice bio Miralem Pjanić

16.10.2019.
8:09
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Izabranici Roberta Prosinečkog poraženi su na gostovanju u Ateni sa 2-1, a presudio je autogol Kovačevića u 88. minuti. Grci su poveli u 30. minuti golom Pavlidisa, a u 35. minuti je izjednačio Dinamov veznjak Amer Gojak. BiH samo teoretski može još osvojiti drugo mjesto i tako se kvalificirati za EURO, ali priliku za popravak će imati u dodatnim kvalifikacijama u ožujku sljedeće godine.

BiH je odigrala kriminalno lošu utakmicu, posebice u drugom poluvremenu kada su umjesto pritiska i napada na sva tri boda, stali na svoju polovicu i čekali da im Grci zabiju za 2:1, što se na kraju i dogodilo. Vrlo je razočaran nakon utakmice bio Miralem Pjanić, najskuplji i prema mnogima najbolji nogometaš BiH reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo loša utakmica. Loše smo stajali na terenu, Grci su taktički dobro odigrali. Na svakoj poziciji smo kasnili. Tko je krivac? Mi smo. Nažalost, više puta su nam se ove stvari dogodile u ovim kvalifikacijama, posebno u gostima. Kod kuće igramo posve drugačije, na strani nismo osvojili ni boda. Nismo više ni zaslužili", rekao je Pjanić.

Image
Image

Zenica: BiH protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo 2020. 26.03.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Grcka. Miralem Pjanic Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Kritika i za Prosinečkog

Zašto igraju tako loše u gostima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo zrela ekipa. Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za prvo mjesto. Druge ekipe su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u nogomet vidjet će i prepoznati da nismo zreli. Nijednu dobru utakmicu osim u Italiji nismo odigrali na strani. Moramo osvojiti barem tri boda u zadnje dvije utakmice da budemo treći", rekao je Pjanić i na neki način kritizirao i rad izbornika Roberta Prosinečkog.

U međuvremenu se javio i zloglasni stoper Ognjen Vranješ, koji je ranije zbog seks-skandala, vrijeđanja navijača i crtanja tetovaže s likom ratnog zločinca Draže Mihailovića protjeran iz reprezentacije, ali je na kraju se čak i razmatralo da ga se vrati zbog nedostatka kvalitetnih rješenja na toj poziciji. Vranješ je utakmicu gledao s tribina u Ateni, a na svom je Instagramu u Storyju istaknuo tko je za njega najbolji igrač reprezentacije. To je vratar Šehić. Zaista, svaka čast Šehiću, jer da nije bilo njega Grci bi natrpali BiH s puno više od 2:1. Vranješ je puno toga rekao o reprezentaciji kada je istaknuo Šehića kao najboljeg pored brojnih velikih imena poput Pjanića, Gojaka, Hajrovića, Kolašinca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo