IZBORNIK KRENUO PO MESSIJA: / Ako je Maradona u pravu, Argentina će ponovno biti u suzama

Image
Foto: AFP, NICHOLAS KAMM
11.8.2016.
14:00
AFP, NICHOLAS KAMM
VOYO logo

Messi je razočaran posljednjim neuspjehom u reprezentativnom dresu (izgubljeni finale turnira Copa America) odlučno stao pred kamere i rekao da za nacionalnu momčad više neće nastupati. Dodao je da ga je četvrti poraz u finalima turnira uvjerio da to nije za njega. Svemu je prethodio i sukob s nacionalnim nogometnim savezom, a odluka koju je donio, uvjerio je mnoge, bila je konačna.

Image
VIJEST KOJA JE TOTALNO ŠOKIRALA NOGOMETNI SVIJET; Messi: /

'Gotovo je, više neću igrati za Argentinu!'

Image
VIJEST KOJA JE TOTALNO ŠOKIRALA NOGOMETNI SVIJET; Messi: /

'Gotovo je, više neću igrati za Argentinu!'

Nije više siguran

Jedan od onih koji su odmah zvali na reakciju bio je Maradona. Odlučan je bio ponajbolji nogometaš svih vremena da se treba napraviti sve kako bi Messi promijenio svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On mora ostati u reprezentaciji. Otputovat će u Rusiju u dobroj formi kako bi postao svjetski prvak. Mora se prikloniti dečkima koji mu mogu pomoći pogurati reprezentaciju prema naprijed i manje slušati one koji žele da to bude kraj. Oni koji kazuju da bi Messi morao otići to rade samo zato da ne bismo vidjeli u kakvu se strahotu pretvorio nogomet u Argentini. A meni je zbog toga silno žao i to me jako ljuti", kazao je tom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ne djeluje tako optimistično, ali Maradona i dalje proziva odgovorne u Savezu spočitavajući im način života koji vode u odnosu na onaj igrača. Što se izbornikovih šansi tiče, Maradona je poručio:

"Mislim da će Messi negativno odgovoriti Bauzi. Možda se i varam, ali to je ono što mislim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijeti propuštanje Mundijala

Osvrnuo se Maradona i na ispadanja Argentine s olimpijskog turnira. Pritom je bio prilično ljutit:

"Ne plovimo mirnim vodama i riskiramo mogućnost odlaskna na Svjetsko prvenstvo. Novom izborniku želim svu sreću, ali mislim da mu neće biti lako. Ponavljam, prijeti nam propuštanje Mundijala, pa pogledajte samo, nismo slavili protiv Hondurasa. Poštujem tu zemlju, ali oni igraju bejzbol, o nogometu ništa ne znaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo