IZBORNIK ENGLESKE TJERA SVOJE IGRAČE DA GLEDAJU PORAZ OD HRVATSKE: / Proživljavaju muku

Image
Foto: AFP

Izbornik Engleske Gareth Southgate natjerat će svoje igrače da ponovno gledaju polufinalni bolni poraz od Hrvatske

6.9.2018.
17:57
AFP
VOYO logo

Izbornik Engleske Gareth Southgate planira svojim nogometašima priuštit najveću moguću muku, natjerati ih da ponovno gledaju polufinalni poraz od Hrvatske na SP-u, javlja britanski tabloid Daily Mail.

Neki ne žele ponovno sve proživljavati ispočetka

Kao što su neki igrači Engleske otkrili ovog tjedna, piše spomenuti medij, neki ne žele ponovno gledati utakmicu koju su dramatično izgubili, nakon što je Mario Mandžukić pogodio u drugom dijelu drugog produžetka za konačnih 2-1, a prije toga Perišić zabio za 1-1. Razočaranje u redovima Gordog Albiona još uvijek je veliko, bol je još uvijek prisutna, i neki ne žele ponovno proživljavati sve to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ENGLESKI IZBORNIK NAKON 1-2 PROTIV HRVATSKE: Southgate prokomentirao poraz od

Southgate je na sastanku već poručio igračima da želi proći kroz cijelu utakmicu kako bi pronašao greške i ispravio ih za buduće okršaje koji slijede Engleskoj, između ostalog i onog u Ligi nacija. To će vjerojatno najteže pasti Jordanu Hendersonu koji je priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je jedini način da naučimo'

"Gledao sam tu snimku danima nakon što sam se vratio iz Rusije, nisam mogao prestati s gledanjem. Bilo mi je jako teško pritisnuti 'play' na daljinskom i gledati stalno iznova i iznova i iznova, jer sam znao kakav će biti ishod. Ali, to je jedini način da naučimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledanje utakmice, piše autor, "uključuje detaljniju analizu hrvatske igre i igre Engleske, kako bi se dobio podrobniji uvid što se treba poboljšati"...

Southgate već koristio sličan pristup

"Southgate je već koristio sličan pristup kada je nasljedio Sama Allardycea na klupi Engleske 2016. godine, kad je gledao poraz od Islanda na Euru u Francuskoj. Ta je lekcija polučila rezultate, pa se Southgate odlučio ponovno za stare metode", pisanje je Daila Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik smatra kako je jedini način za daljnje uspjehe učiti iz prošlosti, a upravo je poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva prva stepenica koju engleski nogometaši moraju preskočiti, kako bi se ova talentirana generacija uspela na najviša postolja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo