IZBORNIK DALIĆ IZDIKTIRAO SASTAV ZA SUSRET S JORDANOM: / Puno promjena i neka nova imena očekuju navijače na Rujevici

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Susret na Rujevici biti će prilika za isprobati nove opcije

14.10.2018.
19:40
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u ponedjeljak čeka još jedna utakmica na Rujevici, ovoga puta pred gledateljima. Vatreni dočekuju Jordan u revijalnoj utakmici koja će poslužiti da minute dobiju oni koji ih inače nemaju prilike dobiti.

Dan uoči utakmice Zlatko Dalić i Domagoj Vida odradili su kratku press-konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provjera igrača

''Dobro će nam doći utakmica da damo šansu onima koji su imali manju minutažu, da ih provjerimo i vidimo. I njima će doći dobro da se nametnu za iduće akcije. Plan je da probamo Bartoleca desno i Milića lijevo u obrani. Osim ove trojice neće biti ni Matea Kovačića koji ima malu ozljedu pa smo ga odlučili poštedjeti'', rekao je izbornik Dalić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imamo 18 igrača za utakmicu i nadam se da će svi dobiti šansu. Očekujem lijepi ambijent, ne kao protiv Engleske, te našu pobjedu.'' Nakon toga je izdiktirao početni sastav uz opasku da će ga možda mijenjati ako netko bude imao problema s ozljedom na večernjem treningu.

Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj, Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca Dalić je dodao kako će u drugom dijelu na stoperske pozicije ući Jedvaj i Mitrović, Bradarić na Badeljovu poziciju zadnjeg veznog, a Livaja i Santini u napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo