DAN D NA MAKSIMIRU / Izbori u Dinamu imaju burnu uvertiru: 'Pričamo o nepodopštinama, možda i o kriminalu'

Spekulira se kako će devet kandidata s Barišićeve liste na izborima zaokružiti ime njegovog protukandidata Velimira Zajeca

9.3.2024.
20:39
VOYO logo

Uoči izbora za Skupštinu Dinama i konačnog obračuna Mirka Barišića i Velimira Zajeca zazviždao je predsjednik Nadzornog odbora kluba Ognjen Naglić. Tvrdi kako ima dokaze koji pokazuju da je Barišić lažirao izbore za svoju listu od 35 članova te kako iza svega ne stoji Barišić, već druga osoba. Detalje ima RTL-ov Marko Vargek.

Image
BURNO NA MAKSIMIRU /

Čovjek kojega su Boysi prozvali dao ostavku dan prije Dinamove skupštine

Image
BURNO NA MAKSIMIRU /

Čovjek kojega su Boysi prozvali dao ostavku dan prije Dinamove skupštine

Ako su izbori dobro organizirani narod na njih ne treba ni izići. To je bio plan Mirka Barišića kada su se prije sedam dana birali kandidati za njegovu listu 35. Legitimno, rekli bi neki. No problem je, ako je pri biranju prekršen Statut, kaže Ognjen Naglić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato jer sam vidio taj famozni šalabahter u kojem su pisana uputstva za koga glasovati, odnosno pripremljena neka imena kao što su bili Kamenski, Gašparović i Marković. Mi pričamo o nepodopštinama i zapravo možda i o kriminalu", rekao je Naglić za RTL.

Kružili su šalabahteri, glasalo se dvaput, a čak nisu ni objavljeni Potpuni rezultati izbora Barišićevih 35. Osamdesetosedmogodišnji godišnji predsjednik htio se okružiti sigurnim glasovima uoči sutrašnjeg okršaja s Velimirom Zajecom, a njegov čovjek iz sjene koji navodno vuče konce i eliminira neposlušne zove se Nikola Hanžel. Karijeru je počeo kao šofer, sudjelovao je u privatizaciji karlovačke tiskare, a neki ga zovu mali Mamić. Govori se kako ima ambiciju preuzeti klub ako Barišić pobijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznata je priča kad lavovi izbore revoluciju, a onda ih lisice lukavo pojedu. Tako je Hanžel preuzeo praktički daleko više vlasti nego što mu formalno pripada i u svemu tome je, nažalost, Mirko Barišić ispao samo figura. Ja mislim da su to izbori između Zajeca i samog Hanžela", poručio je Naglić.

S liste Zajecova Dinamova proljeća danas mudro šute i promatraju paniku u suprotnom taboru. Spekulira se kako će devet kandidata s liste 35 sutra zaokružiti ime Velimira Zajeca. Bad Blue Boysi narugali su se s tribine šalabahterima i poslali pozivnicu za sutrašnji obračun u podne. Bit će veselo", rekao je Vargek u prilogu RTL televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo