IZBIO TEŽAK SKANDAL U BARCELONI? / Messi se na treningu potukao s Griezmannom. Pozadina priče je dosta bizarna

Image
Foto: Profimedia

Navodno je igrače morao razdvajati trener Quique Setien i još poneki suigrači

22.6.2020.
19:57
Profimedia
VOYO logo

Tabloidni španjolski list Diario Gol, donio je poprilično senzacionalnu i pomalo šokantnu vijest. Tvrde kako su se Lionel Messi i Antoine Griezmann, suigrači iz redova Barcelone, žestoko potukli na treningu.

Navodno je igrače morao razdvajati trener Quique Setien i još poneki suigrači, a do sukoba je navodno došlo jer se Griezmann jako naljutio na Messija jer mu ovaj nije htio dodati loptu u jednoj akciji na utakmici s Leganesom, a ovaj je mislio da iz te akcije može zabiti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) prepares to kick a ball next to Barcelona's French forward Antoine Griezmann as they warm up before the start of the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020.,Image: 502184803, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Bizaran sukob

Francuz, prema pisanju Diario Gola, misli da je Messi to napravio namjerno, a što je još bizarnije u priči, Španjolci tvrde da mu je Messi na koncu to i priznao. Zbog toga je, kako vele, zaiskrilo na treningu, a Messi je odlučio da nakon tučnjave više neće razgovarati s Francuzom.

Njih se dvoje, navodno, ne slažu baš najbolje još otkad je Messi počeo otvoreno navijati za povratak Neymara, odnosno, pogoršalo se nedavno kada je Argentinac počeo zagovarati dolazak Lautara Martineza. Španjolci na koncu tvrde kako bi se baš zbog Messija, Barcelona na kraju mogla riješiti Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo