IZBILA BIZARNA AFERA NEKOLIKO DANA NAKON OLMOVA DOLASKA: / 'Iskreno zapanjen sam... Ovo izgleda dosta neugodno'

Image
Foto: Profimedia

Malo je reći da su u klubu bili konsternirani ovim činom

29.1.2020.
11:31
Profimedia
VOYO logo

Tek je stigao u novi klub, a već ga je dočekala neobična, da ne kažemo i bizarna situacija. Dani Olmo potpisao je prošli tjedan s Leipzigom, a odmah u prvoj utakmici njegov ne klub glatko poražen od Eintrachta s 2:0. Međutim, to nije tolika tragedija, koliko je ljude u Leipzigu zasmetala "afera" koja je nastala uoči utakmice.

Naime, u javnost je procurila informacija kako su nogometaši Leipziga, Ethan Ampadu, Youssouf Poulsen, Amadou Haidara, Dayot Upamecano i Christopher Nkunku doveli u klupski hotel poznatog londonskog frizera Sheldona Edwardsa kako bi im ovaj napravio frizure za utakmicu u Frankfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je reći da su u klubu bili konsternirani ovim činom, a reagirao je čak i Ralf Rangnick, tvorac ovog Leipziga i njihov bivši trener i sportski direktor. "Da ste me u nedjelju pitali koja je od 12 ekipa koje su igrale utakmice u subotu išla kod frizera prije utakmice, kladio bih se u ogroman novac da to nije Leipzig. Da budem iskren, malo sam zapanjen", rekao je Ralf Rangnick.

Image
Image

Markus Kroesche (R), sports director of German first division Bundesliga football club RB Leipzig, poses with the club's new recruit Spanish forward Dani Olmo, on January 27, 2020 in Leipzig, eastern Germany. Bundesliga leaders RB Leipzig signed Spain Under-21 forward Dani Olmo from Dinamo Zagreb., Image: 495058972, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT, Model Release: no, Credit line: Jan Woitas / AFP / Profimedia

Trener ljutit

Nije bolje reagirao niti trener Julian Nagelsmann. "Moramo odlučiti želimo li ići naprijed i osvojiti titulu ili ćemo stati i ponovno biti kao većina klubova. Nemamo kvalitetu Bayerna i Borussije Dortmund. Svaku minutu na treningu moramo iskoristiti pametnije od njih, a to ne vidim uvijek. Kada biste vidjeli našu igru 11 na 11 na treningu u srijedu, jasno bi vam bilo da nismo najbolja ekipa u ligi. Sami odlučujte želite li biti prvaci ili ne. Vi tu odluku ne trebate meni reći, ja to osjetim, vidim na terenu ili treningu. A ono u srijedu nije djelovalo kao da je vaša odluka da budete prvaci Njemačke", rekao je Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno sportski direktor Markus Krusche također je prigovorio situaciji. "Naravno, ovo izgleda neugodno jer se mi u klubu trudimo biti prizemni. No sigurni smo da nismo izgubili utakmicu zbog posjeta frizera klupskom hotelu. Te stvari riješili smo interno, igrači su shvatili da to nije bila dobra odluka", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo