Liga prvaka i Europska liga / Izašle Uefine idealne postave: Vlašić među najboljima u Ligi prvaka, Hajrović u Europskoj ligi

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

S dva pogotka i driblinzima kojima je turske braniče slao po kebabe Hajrović je zaslužio mjesto u udarnoj postavi Europske lige.

21.9.2018.
18:24
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Liga prvaka i Europska liga odvrtile su svoja prva kola i nisu razočarala. Dinamo je u četvrtak navečer na Maksimiru razmontirao turskog velikana Fenerbahče, a Nikola Vlašić sjajnom je predstavom spasio ruski CSKA od poraza u Plzenu.

Njihove odlične utakmice prepoznala je i UEFA koja je dvojicu igrača nagradila uvrštavanjem u svoje idealne sastave. Nikola Vlašić s golom i asistencijom oduševio je u svom debiju u Ligi prvaka pa ga je UEFA na svojim službenim stranicama uvrstila u idealnu postavu prvog kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Introducing the #UCLfantasy Team of the Week ⚽️�

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najzaslužnijih za Dinamovu pobjedu u četvrtak navečer bio je bosanskohercegovački as Izet Hajrović. Iako je rekao da ga izbornik Robert Prosinečki nije htio zvati u reprezerntaciju, Hajrovićev bi telefon uskoro mogao zazvoniti. S dva pogotka i driblinzima kojima je turske braniče slao po kebabe zaslužio je mjesto u udarnoj postavi Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo