IZ OSIJEKA ODLAZI IGRAČ ZBOG KOJEG JE KOHORTA NAJVIŠE SLAVILA: / Oprostio se emotivnom porukom

Image
Foto: Profimedia

Mnoge nevolje snašle su ga u sljedeće dvije sezone

29.5.2019.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Osijek je na trećem mjestu završio sezonu. S obzirom na sve turbulencije, time u Gradskom vrtu trebaju biti zadovoljni, a nakon što tako protrljaju ruke, moraju krenuti rješavati igračku križaljku.

Prvi u čekaonici jesu oni kojima istječe ugovor, Gabrijel Boban, Tomislav Šorša, Domagoj Pušić, Marijan Antolović i Muzafer Ejupi. Potonji je već "završen slučaj", budući da se porukom oprostio od Osijeka u koji je stigao 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23 pogotka

"Proveo sam tri lijepe godine s vama i često smo se zajedno veselili golovima i uspjesima koje smo pritom ostvarili. Osjetio sam vašu veliku podršku baš u svakom trenutku, ne samo na terenu, nego i izvan njega, onda kada mi je bilo teško bez nogometa... Nažalost, došlo je vrijeme rastanka s vama i Osijekom. Nikada neću zaboraviti Kohortu i sve vas koji ste uvijek podržavali i Klub i mene osobno. Hvala vam na svemu! Uvijek ću ovaj grad i Klub nositi u svom bijelo-plavom srcu i rado se vraćati u njega. Voli vas Muzo", napisao je na Facebooku.

30-godišnji Sjevernomakedonac stigao je iz Slaven Belupa te odmah oduševio u prvoj sezoni postigavši 14 pogodaka, tim više što nitko uz Dravu 12 godina nije postigao dvoznamenkast broj pogodaka. Međutim, mnoge nevolje snašle su ga u sljedeće dvije sezone, u kojima je postigao tek četiri prvenstvena pogotka, i ispao je iz planova. Ove je odigrao tek 201 minutu, a za Osijek je u 78 nastupa strijelac bio 23 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo