Ivo Šušak 'prodrmao' Osijek: Slavonci odigrali najbolju utakmicu sezone i pregazili Splićane

U susretu 21. kola domaćeg prvenstva nogometaši Osijeka svladali RNK Splita s 4:0 (1-0), te su Osječani svojom najuvjerljivijom pobjedom u sezoni pobjegli s dna ljestvice.

14.2.2015.
18:57
VOYO logo

Osijek je u prošlom kolu izgubio od Zadra i pao na dno poretka, nakon čega je uprava ovog slavonskog prvoligaša smijenila tadašnjeg trenera Tomislava Rukavinu, a na njegovo mjesto dovela Ivu Šuška (njegov treći povratak na klupu Osijeka). I momčad je, očito, doživio pozitivan šok.

Osijek je s 4:0 deklasirao Split. Osijek je u 34. minuti poveo s prekrasnim golom Antonija Peroševića, koji je volejom iz pada pogodio za 1:0. U 67. minuti Mile Škorić je s nekih 12 metara dočekao jedan odbijanac, i iz voleja zabio za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 72. minuti je Vojnović sa s desetak metara u padu pogodio loptu iz prve za 3:0. Dvanaest minuta poslije poslije, Škorić je pogodio za 4:0. Ovoga puta, Škorić je zabio iz jedanaesterca koji je sam izborio.

Osijek je ovom pobjedom došao do 18 bodova i skočio na osmu poziciju, barem privremeno, a Split je s 22 boda šesti u Prvoj HNL. Split je, pak, nastavio s krizom za koju očito niti novi trener Zoran Vulić nema riješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo