IVICA OLIĆ OTKRIO KOJE ĆE OPCIJE IZBORNIK ISPROBATI U PULI: / Objasnio i glavni razlog zbog kojeg je Hrvatska bolja sad nego u njegovo vrijeme

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Konkurenciju u našoj reprezentaciji prokomentirao je i Ivan Perišić

18.11.2019.
18:23
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je osigurala nastup na Europskom nogometnom prvenstvu 2020. godine. Vatreni su uvjerljivo slavili, a u utorak ih očekuje još i prijateljska utakmica protiv Gruzije u Puli.

Utakmica je to bez puno pritiska, ali idealna šansa da se pokažu neki mlađi igrači. Uoči utkamice pred novinare su stali član Dalićevog stručnog stožera Ivica Olić te hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona nije imala tu sreću koju je ova Hrvatska imala. Ispali smo na težak i bolan način. To nam se vratio na Svjetskom prvenstvu, gdje smo u tim raspucavanjima imali više sreće nego mi tada. Sad za ovu ekipu mogu reći, mi smo toga već jako puno promijenili u zadnjih godinu dana", rekao je Olić.

Image
AKO SE OVO NE PROMIJENI - GOTOVI SMO! /

Hrvatska bi mogla bez većih problema osvojiti Euro, ali iz nekoliko razloga vjerojatno neće

Image
AKO SE OVO NE PROMIJENI - GOTOVI SMO! /

Hrvatska bi mogla bez većih problema osvojiti Euro, ali iz nekoliko razloga vjerojatno neće

Velika konkurencija

"Prije par mjeseci kad igrač tipa Matea ne igra, možda si mu prije mogao reći nemaš kontinuitet. A sada je u sjajnoj seriji u klubu, nekoliko puta smo gledali, igra jako dobro. Konkurencija je jako velika i vjerujem da su igrači svjesni kakvi igrači igraju prije njih. Kako igra Broz, kako igra Luka, mali Vlašić... Bez obzira koliko god im bilo teško, oni to prihvaćaju. Raduje me već sada u nekoliko dana da se Rog vraća, njegov govor tijela je sasvim drugačiji, ima više samopouzdanja. Imat ćemo slatkih briga ako svi ostanu zdravi i igrali za klubove", rekao je legendarni Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurenciju u našoj reprezentaciji prokomentirao je i Ivan Perišić.

"Rekao sam da smo izgubili par igrača, dolaze novi, mlađi i spremni. Imali smo problem na tim pozcijama, bolje da je tu dodatna konkurencija jer potiče na dodatni rad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovoio je Olić i na pitanje o minutaži Hajdukovog beka Juranovića koji bi trebao zaigrati za Hrvatsku u sljedećoj utakmici.

"Siguran sam da će dobiti svoje minute, pokušat ćemo svim igračima dati šansu i nadam se da će biti dobra utakmica", rekao je Olić i naglasio da će protiv Gruzije poštedjeti brunu Petkovića koji ima utkamicu u petak protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman interes

Do sada je u Puli za sutrašnju utakmicu između Hrvatske i Gruzije prodano oko četiri tisuće ulaznica, a kako bi uživo mogli podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Grad Pula i Pula Sport su preko nogometnih klubova iz Pule i okolice osigurali više od 600 besplatnih ulaznica za mlađe kategorije njihovih nogometaša.

Bit će to peta utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u Puli, te prva nakon 2014. i prijateljske utakmice s Ciprom, koju je Hrvatska dobila s 2;0, a dvostruki strijelac u tom susretu bio je Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo