IVICA OLIĆ OTKRIO CILJEVE VATRENIH U RUSIJI I PORUČIO: / 'Puno teže je stajati sa strane nego igrati...'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

"U HNL-u ima jako puno potencijala. Nadam se da će za godinu-dvije dana doći novi igrači dovoljno dobri za reprezentaciju", rekao je Olić

28.2.2018.
9:22
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

O Ivici Oliću ne treba se mnogo govoriti. Legendarni napadač hrvatske nogometne reprezentacije koji je osvojio i srca navijača brojnih europskih velikana sada je dio stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića.

Otkrio je Ola tajnu svoje dugovječnosti (igrao do 38. godine), ali i kako mu je raditi u stožeru Vatrenih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam sreće što sam rano prepoznao važnost kvalitetnog rada i zbog toga sam imao dugu karijeru. Najvažnije je na vrijeme početi ulagati u sebe. Ja sam to prepoznao jer sam imao kvalitetne ljude oko sebe. Nadam se da sada ja to iskustvo mogu prenijeti na iduće generacije. Puno teže je stajati sa strane nego igrati. Trener ima puno više obaveza, mora razmišljati o puno više detalja. Sada uživam u razgovorima i analizama utakmica. Obilazimo igrače i puno putujemo. Veselimo se utakmicama u trećem mjesecu", rekao je za Večernji list.

'Cilj je proći skupinu'

Progovorio je i o delikatnom dijelu priprema reprezentacije, ali i ciljevima u Rusiji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti puno vremena za pripreme jer je sezona duga. Igrači dolaze iscrpljeni, to znam iz iskustva. Uglavnom ćemo raditi na uigravanju. Cilj je proći skupinu. Uostalom, nekoliko tjedana prije utakmice s Grčkom nitko nije ni mislio da ćemo se i plasirati na SP."

Olić prati i prvu Hrvatsku nogometnu ligu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli tjedan gledao sam Hajdukovu pobjedu nad Dinamom. Bit će zanimljivo. Očekujemo da se zakuha. U HNL-u ima jako puno potencijala. Nadam se da će za godinu-dvije dana doći novi igrači dovoljno dobri za reprezentaciju. Dosta je igrača na našem radaru, no kostur se zna. Nemamo nepoznanica", otkrio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo