BIVŠI VATRENI / 'Livaković je sam svjetski vrh, zaslužuje pravi transfer u Ligu petice'

Image
Foto: Pixsell

'Ronaldo je sve započeo svojim dolaskom u Al Nassr, otvorio tržište za ostale i podigao ga na jednu svjetsku razinu. Ne trebamo niti spominjati platežnu moć klubova iz tog dijela svijeta'

4.7.2023.
12:26
Pixsell
VOYO logo

Bivši reprezentativni treći golman Ivan Vargić trenutno odmara s obitelji u Makarskoj.

Tjedan dana Vargić će puniti baterije prije početka priprema za novu sezonu u dresu NK Krk. Ivan je odlučio ostati još jednu godinu na Krku jer mu je u klubu dobro, odlučio je ići godinu po godinu. Sad je, naime, u 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U UTRCI SU JOŠ DVA KLUBA /

Romano otkrio važnu informaciju oko Livakovićeva transfera: 'Nije Fiorentina jedina'

Image
U UTRCI SU JOŠ DVA KLUBA /

Romano otkrio važnu informaciju oko Livakovićeva transfera: 'Nije Fiorentina jedina'

Ivan Vargić je za Net.hr prokomentirao mogućnost da bi Dominik Livaković mogao napustiti Dinamo. Nisu za Dominika Livakovića zainteresirani samo Villarreal, Fiorentina i Fenerbahče.

Sportske novosti objavile su da je za najboljeg hrvatskog vratara zainteresiran saudijski Al Nassr, klub koji je jučer objavio da je doveo Marcela Brozovića. Još zimus isti klub doveo je i Cristiana Ronalda. Nadalje, isti izvor tvrdi da bi Livi u Al Nassru godišnje zarađivao između 6 i 7 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito sve postaje neki trend da Saudijska Arabija dovodi zvučne igrače i pritom daje velike novce. Pokušali su se kandidirati za domaćinstvo Mundijala 2030. Cristiano Ronaldo je sve započeo svojim dolaskom u Al Nassr, otvorio tržište za ostale i podigao ga na jednu svjetsku razinu. Ne trebamo niti spominjati platežnu moć klubova iz tog dijela svijeta. Znamo da imaju daleko najveću. Vidimo da su arapski šeici kupili PSG, imaju i Newcastle... Platežna moć im je samo nebo granica. Kako im trebaju vrhunski igrači, krenuli su toga u tom smjeru dobrog plaćanja dobrih igrača. Livaković spada u sam svjetski vrh", kazao je Igor Vargić i dodao:

"Do tog status je došao, između ostalog i svojim konstantnim obranama u reprezentaciji na SP-u i u Ligi nacija i sigurno da je njegova velika zasluga što je Hrvatska u Katru uzela broncu i u Niozemskoj srebro na Final Fouru Lige nacija. Od kad je u Dinamu, konstantan je i u reprezentaciji i brani na svjetskom nivou. Zato zaslužuje jedan pravi transfer u Ligu petice, a onda razmisliti i o Saudijskoj Arabiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi i kako su cifre koje se spominju proteklih dana u ovom ljetnom prijelaznom roku otišle previše gore.

"Zbog Ronalda će se lakše igrači svjetske klase odlučiti za igranje nogometa u Saudijskoj Arabiji", tvrdi Ivan Vargić i za kraj govori o sebi i karijeri koja je na zalasku, ali se Ivan ne da na golu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine smo ušli u rang više, u Drugu jedinstvenu ligu pa ću ostati još godinu dana u NK Krk. Imam 36., doći će i 37., pa idemo godinu za godinom, vidjet ću kako ću se osjećati što se tiče ambicija i svega. Uvijek želim najbolje klubu za koji branim, tako je i sad u dresu NK Krk. Ambicija postoji, klub je dobro posložen. Imamo dobru bazu mladih igrača i uz nas starije i iskusnije mislim da će to biti sve u redu, da će trener to znati posložiti i da ćemo na kraju biti konkurentni u ovom višem rangu."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo