VATRENI JOŠ ČEKA UGOVOR / Ivan Perišić konačno progovorio o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru: 'Sve je moguće...'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je odigrao sjajnu utakmicu i pokazao da je i dalje ključni igrač Intera

25.11.2021.
17:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Intera plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretu petog kola D skupine na San Siru pobijedili Šahtar s 2-0. Pobjedu Nerazzurrima donio je Edin Džeko postigavši oba gola (61, 67), a drugi na asistenciju Ivana Perišića, koji je pokrenuo akciju i kod prvog gola.

Vatreni je odigrao sjajnu utakmicu i pokazao da je i dalje ključni igrač Intera. Pitanje koje je nakon ove utakmice postavljeno treneru Intera bilo je i može li si klub priuštiti da takav igrač napusti klub bez odštete jer mu na kraju sezone istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišićev ugovor? Kao i u slučaju Brozovića, imam sreću da iza mene stoji klub koji zna što ja mislim. Ivan je sjajan igrač i oduvijek sam mu se divio. I u vrijeme kad smo bili suparnici, a i sada kada ga treniram. Sjajan je i klub zna što ja mislim. On mora nastaviti igrati ovako. Ide mu jako dobro. Dok sam bio trener Lazija u protekle četiri sezone uvijek nam je stvarao probleme. Čim sam ovdje došao znao sam da će on biti naša uzdanica”, rekao je Simone Inzaghi.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić

'Sve je moguće'

Osim trenera, o odličnoj Perišićevoj, formi uoči utakmice progovorio je izvršni direktor Beppe Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivali smo da će se dizati. Oni su zreli i iskusni igrači. Znaju se brinuti o sebi u velikim utakmicama. To su dva odlična igrača”, rekao je Marotta.

Na koncu se o svojoj budućnosti očitovao i sam Perišić. Nakon utakmice poručio je da je još uvijek sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT RASTURA U DRESU INTERA /

Pogledajte Perišićevu poništenu golčinu i kako je nakon njegovih majstorija Džeko zabio

"Usredotočen sam na sadašnjost, a s klubom ću pričati kasnije. Sve je moguće, vidjet ćemo kroz koji tjedan", odgovorio je Perišić, kojeg navodno potražuju brojni klubovi iz Engleske i Njemačke.

"Sad je vrijeme za koncentrirati se na prvenstvo, a slijedi nam teško gostovanje kod Venezije. Moramo biti fokusirani na ono što nam slijedi do siječnja, to će nam koristiti u nastavku sezone", naglasio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo