NE IDE GA /

Novi val nevolja: Perišić se ponovno ozlijedio. Hoće li Dalić zvati nekog drugog?

Image
Foto: Profimedia

Unatoč ozljedi, sudjelovao je u nekoliko napadačkih akcija PSV-a po desnoj strani i nije bilo vidljivih znakova da će biti zamijenjen

5.10.2024.
23:14
Profimedia
VOYO logo

Ivan Perišić nedavno je postao član PSV-a, gdje je vrlo brzo osvojio povjerenje stručnog stožera i zauzeo svoje mjesto u početnom sastavu. Njegova prisutnost u nizozemskom klubu izazvala je veliko zadovoljstvo među svima u klubu, posebice zbog primjera koji daje mlađim igračima.

Image
JEDVA PREŽIVLJAVAJU /

Engleski prvoligaš u borbi je za opstankom: Spasitelja vide u treneru Vatrenog?

Image
JEDVA PREŽIVLJAVAJU /

Engleski prvoligaš u borbi je za opstankom: Spasitelja vide u treneru Vatrenog?

Nakon utakmice protiv Willema II, trener Peter Bosz odlučio je ponovno povjeriti Perišiću mjesto u prvoj postavi za dvoboj sa Spartom iz Rotterdama. Iskusni veznjak pružio je solidnu partiju tijekom prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, pred kraj prvog dijela dogodio se neugodan trenutak kada je Perišić pretrpio ozbiljan udarac u duelu. Iako je odmah pokazao bol, uspio je dovršiti poluvrijeme.

Unatoč ozljedi, sudjelovao je u nekoliko napadačkih akcija PSV-a po desnoj strani, i nije bilo vidljivih znakova da će biti zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na početku drugog poluvremena donesena je odluka da ostane u svlačionici, a njegovu poziciju na terenu preuzeo je Johan Bakayoko.

S obzirom na to da je Perišić dobro odigrao prvo poluvrijeme, jasno je da ga trener nije zamijenio zbog taktičkih razloga ili loše igre. Najvjerojatniji razlog zamjene bila je ozljeda ili mjera opreza s obzirom na to da se Perišić tek nedavno vratio u punu formu nakon dugotrajnog oporavka od ozljede koljena.

Za Perišića sada slijedi neizvjesno razdoblje jer će vjerojatno morati proći dodatne medicinske preglede kako bi se ustanovilo koliko je ozbiljna ozljeda.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije, sigurno će pomno pratiti razvoj situacije, pogotovo jer je Perišića uvrstio na popis igrača za nadolazeće utakmice protiv Škotske i Poljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je brzo osvojio simpatije navijača PSV-a, što se pokazalo i tijekom susreta sa Spartom, kada je jedna od navijačica nosila dres hrvatske reprezentacije, uz hrvatsku zastavu kao znak podrške.

Nakon što je napustio Hajduk, Hrvat se pokušao vratiti u talijansku ligu, no na kraju je svoju sreću pronašao u PSV-u. No, sada se našao u situaciji koja bi mogla ponovno zakomplicirati njegov povratak na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošla godina bila je iznimno teška za Vatrenog, s obzirom na tešku ozljedu ligamenata koljena koju je zadobio igrajući za Tottenham. Proveo je više od šest mjeseci van terena, a nakon povratka u Hajduk stvari nisu išle kako je planirano, što je dovelo do raskida ugovora.

Sada, u PSV-u, Perišić je na putu da ponovno pronađe formu, ali posljednji događaji ostavljaju prostor za zabrinutost.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo