GDJE ĆE VATRENI NA KRAJU IGRATI / Žele ga čak dva europska velikana i obje opcije su odlične, ali postoji problem

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Inter je već krenuo s rasprodajom važnih i manje važnih igrača, a među njima se, na transfer-listi, našao i hrvatski reprezentativac

13.7.2021.
8:44
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Početkom lipnja Inter je imenovao Simonea Inzaghija za novog trenera, te je s njim potpisao ugovor na dvije godine. Simone Inzaghi je proteklih pet godina uspješno vodio Lazio u kojem je proveo i većinu igračke karijere.

Na trenerskoj klupi Intera naslijedio je Antonia Contea, koji je odveo "nerazzurre" do naslova prvaka Italije kojeg su čekali 11 godina. No, kada je Conte čuo da vlasnici Intera umjesto pojačanja, namjeravaju prodati neke igrače i sniziti plaće za barem 15 posto, dao je otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je već krenuo s rasprodajom važnih i manje važnih igrača, a među njima se, na transfer-listi, našao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Iako je Simone Inzaghi izjavio kako Perišića u Interu čekaju raširenih ruku jer nemaju baš previše opcija na lijevoj strani, pojedini talijanski mediji ipak tvrde kako će Inter ovoga ljeta sigurno prodavati Perišića jer Hrvat ulazi u posljednju godinu ugovora i ako žele zaraditi koji milijun eura moraju ga prodati ovoga ljeta.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Traže ga Mourinho i Kovač, ali...

Perišiću, ako je za vjerovati medijskim napisima, neće biti neki problem pronaći novi klub. Hrvata navodno u svojim redovima želi Jose Mourinho, koji je nedavno preuzeo Romu. Mourinho je veliki obožavatelj Perišića i htio ga je dovest još dok je radio u Manchester Unitedu, ali tada je Inter tražio oko 40-50 milijuna eura za Hrvata, a Unitedu je to bilo previše. Sada se procjenjuje da bi Perišića mogli dobiti za desetak milijuna eura i to je već prihvatljivija cifra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mourinho je prema pisanjima talijanskih medija dobio opaku konkurenciju jer Perišića u svojoj momčadi želi i bivši izbornik Hrvatske, Niko Kovač. Kovač je sjajno surađivao s Perišićem, a u Monacu gradi fantastičnu priču pa bi Perišiću i tamo bilo vrlo dobro.

Ipak, postoji problem i s Romom i s Monacom, a na koncu i s Perišićem. Kako tvrdi talijanski portal Interlive, problem s Perišićem mogao bi nastati zbog njegova ugovora. Naime, tvrde kako mu Inter daje devet milijuna eura godišnje bruto. Perišić, tvrdi spomenuti medij, želi ugovor na tri godine s opcijom produljenja za još jednu i želi plaću od šest milijuna eura neto godišnje. To bi mogao biti problem i za Monaco i za Romu i za sve koji potražuju usluge hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo