MOŽETE LI GA ZAMISLITI TAMO? / Perišić ima tri opcije za nastavak karijere, a jedna se čini posebno primamljivom i do sada se nije spominjala

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Vatreni će gotovo sigurno napustiti klub u jednom od dva sljedeća prijelazna roka

25.10.2021.
15:43
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Dvoboj 9. kola Serie A između Intera i Juventusa, popularni Derby d'Italia, završio je bez pobjednika (1-1). Inter je bio blizu slavlja jer je golom Edina Džeke vodio sve do 89. minute. Tada je Paulo Dybala realizirao jedanaesterac i postavio konačnih 1-1.

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović su bili u udarnoj momčadi Intera, s tim da je Brozović odigrao cijelu utakmicu, dok je Perišić zamijenjen u 72. minuti, a Vatreni je ujedno bio jedan od boljih igrača u dresu Intera do tada na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je ove sezone u sjajnoj formi, Inzaghi mu vjeruje, ali nažalost Vatreni će gotovo sigurno napustiti klub u jednom od dva sljedeća prijelazna roka. Perišiću istječe ugovor na kraju sezone, a talijanski mediji već tjednima pišu kako mu Inter neće ponuditi novi. Paralelno s time nagađa se i gdje bi Perišić mogao nastaviti karijeru, a trenutno su igri tri kluba i možda će vas iznenaditi i koja.

Image
ŠTO SE DOGODILO S VATRENIM? /

Inzaghi objasnio zašto je Perišića morao izvaditi iz igre: 'Već je na poluvremenu bio gotov...'

Image
ŠTO SE DOGODILO S VATRENIM? /

Inzaghi objasnio zašto je Perišića morao izvaditi iz igre: 'Već je na poluvremenu bio gotov...'

Ima tri opcije

Perišića su do sada tražili mahom sve europski velikani, poput Manchester Uniteda, Arsenala, Rome, Tottenhama, ali interes tih klubova s vremenom je nestao i Perišića sada traže West Ham i Everton, od engleskih klubova, a spominje se i mogući povratak u Bundesligu, odnosno neki od četiri najjača kluba, Bayern, BVB, Bayer ili Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realnija je možda opcija Engleska, jer i Evertonu, recimo, nedostaje igrač Perišićeve klase, iskustva i vještina, dok West Ham traži još jednog napadača kako bi malo olakšali Michailu Antoniju koji je stalno u udarnoj postavi.

Vjerojatno najrealnija opcija bio bi Everton koji je u rezultatskoj krizi i kojem kronično nedostaje jak, polivalentan i kvalitetan ofeenzivac, ali s druge strane, niti Njemačka, gdje je već igrao za Bayern, Wolfsburg i BVB, nije loša opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo