IVAN PERIŠIĆ JE ODBIO 'TOPNIKE' ZBOG – NJIH!? / Vatreni as nema razloga za suze, na ljeto ga čeka transfer u redove velikana

Image
Foto: AFP

Hoće li Perišić u ljetnim mjesecima konačno u Premier ligu?

12.2.2019.
16:39
AFP
VOYO logo

Ivan Perišić nikako da stigne u englesku Premier ligu. Povezivalo ga se s Manchester Unitedom dok ga je vodio Jose Mourinho, u siječnju se kao gotova stvar činila njegov prelazak u londonski Arsenal, a prema Tuttosportu u ljeto bi se ondje konačno mogao i naći.

Hrvatski reprezentativni nogometaš i član milanskog Intera meta je Tottenhama koji je, navodno, situaciju oko njega opipao i u tek završenom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić odbio Arsenal!?

Portal 101greatgoals.com navodi i da je Perišić odbio Arsenal jer Tottenham smatra primamljivijom opcijom. U realizaciji tog transfera spominju se Serge Aurier i Moussa Sissoko kao igrači koji bi mogli u suprotnom smjeru.

Valja podsjetiti i da se Inter učestalo spominje u kontekstu pokušaja dovođenja dvojice vrhunskih hrvatskih veznjaka. Već dulje vrijeme mediji napominju da je želja milanskog kluba Luka Modrić, a sve se češće Inter povezuje i s Ivanom Rakitićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo