Visoka su očekivanja / Ivan Perišić ima veliki teret na leđima: Odabrao je broj Luke Modrića u Tottenhamu!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Modrić je u Tottenhamu proveo četiri godine i upisao 127 nastupa u kojima je zabio trinaest pogodaka. Na leđima je nosio broj...

22.7.2022.
13:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Perišić napustio je talijanskog viceprvaka Inter i pridružio se nekadašnjem treneru Antoniju Conteu u redovima Tottenhama. Talijanski stručnjak vodio je Inter i Perišića do Scudetta u 2021, a na zimu je preuzeo jednog od najboljih engleskih klubova.

Uprava kluba udovoljila je željama Contea, koji je s nekoliko pojačanja osnažnio već veoma jaku ekipu Spursa koju predvode Son Heung-min i Harry Kane. Nije tajna koliko je Conte htio Perišića, kojem je taman istekao ugovor s Interom i bio je jedini vladar nad svojom sudbinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOBAR POČETAK /

Tottenham visokom pobjedom otvorio pripreme: Perišić nije nastupio

Image
DOBAR POČETAK /

Tottenham visokom pobjedom otvorio pripreme: Perišić nije nastupio

Tako je Perišić došao u Tottenham, gdje je igralo nekoliko hrvatskih reprezentativaca. Bili su tu Stipe Pletikosa, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, a ne smijemo zaboraviti najboljeg hrvatskog nogometaša ikad, Luku Modrića.

Image
Foto: AP Images

Ivan Perišić

Ide Lukinim stopama

Kapetan Vatrenih prodan je u Tottenham u ljeto 2008. godine i tada je postao najskuplji prodani igrač u povijesti Dinama. Modri su zaradili 16.5 milijuna funti za Modrića, a radi se o fantastičnoj zaradi za to vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Tottenhamu proveo četiri godine i upisao 127 nastupa u kojima je zabio trinaest pogodaka. Na leđima je nosio broj 14, a Perišić je upravo taj broj odabrao za nadolazeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je što je Joe Rodon promijenio broj na dresu na broj 22. Rodon je u Spursima već neko vrijeme i bio je vlasnik broja 14, a sada ga je prepustio novom suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo