Hajdukova legenda na koljenima: 'Ovo je najtezi dan u mojoj karijeri'

Ivan Leko nije uspio spasiti Leuven od ispadanja u drugu ligu. U posljednjem krugu kvalifikacija, u borbi s drugoligasima, Leuven nije uspio izboriti prvo mjesto.

19.5.2014.
18:04
VOYO logo

Leko je u zavrsnici sezone s pozicije pomocnog trenera u Lokerenu i jos uvijek aktivnog igraca, preselio u Leuven gdje je preuzeo ulogu prvog trenera i pokusao spasiti momcad od ispadanja.

Izravan ostanak u ligi bio je tesko ostvariva misija i Leko je s Leuvenom morao u kvalifikacije. Tu je u prvom krugu eliminirao posljednjeplasiranog prvoligasa Mons i zatim u drugom krugu zaigrao protiv tri drugoligaske momcadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medutim Eupen, St. Truiden i Mouscron pokazali su se tvrdim orahom i nakon poraza kod St. Truidena 2:1, Leko je s Leuvenom preselio u drugu ligu.

"Ovo je najtezi dan u mojoj karijeri. Igrali smo jako lose, stvarno ne razumijem moje igrace. Vjerojatno sam i ja napravio neke pogreske, ali sam se nadao da cemo okrenuti stvari na svoju stranu", istaknuo je bivsi hajdukovac nakon posljednjeg poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolo prije kraja kvalifikacija Leuven drzi posljednje mjesto s cetiri osvojena boda, a prvoplasirani Mouscron bjezi mu nedostizna cetiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo