IKONA HNL-A / Ivan Krstanović otkrio za RTL.hr kada planira završiti nogometnu karijeru

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve ljubitelje nogometa zanima kada je planirao završiti karijeru odnosno, postoji li mogućnost da ga na nogometnim terenima HNL-a gledamo i nakon sezone 2022./2023, a legendarni Krle je odgovor na to pitanje dao u intervjuu za RTL.hr

29.7.2022.
21:33
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Krstanović je prije nekoliko tjedana u 39. godini života potpisao, novi jednogodišnji ugovor sa Slaven Belupom te na taj način otklonio sumnje o tome hoće li i gdje će nastaviti karijeru. Iza sebe ima već 14 HNL sezone i 118 pogodaka što ga svrstava na treće mjesto najubojitijih strijelaca hrvatske lige, a u lov na drugo mjesto će krenuti s Belupom u kojem se sad već ozbiljno skrasio.

Dio navijača je strepio šta će biti s popularnim Krletom, jer su se pregovori s klubom iz Koprivnice otegli pa se spekuliralo o tome gdje je zapelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drago mi je da sam ostao u Koprivnici'

"Nisam se žurio s tim. Ja sam već ranije odlučio da ću sigurno igrati ovu sezonu tako da je HNL jedino dolazio u obzir, jer mi je cilj stići Igora Cvitanovića po broju pogodaka. Vjerojatno da nisam u Belupu, otišao bi negdje drugo, ali Slaven mi je prvi izbor i uspjeli smo se dogovoriti te mi je baš drago da sam ostao u Koprivnici", kazao nam je Krstanović dodavši kako se u Koprivnici i Belupu osjeća kao kod kuće, jer su ga navijači i klub sjajno prihvatili i pokazuju mu poštovanje kao i on njima.

Image
IKONA DOMAĆIH TRAVNJAKA /

Legendarni Ivan Krstanović ostaje u HNL-u: Potpisao novi ugovor i nastavlja lov na Cvitanovića

Image
IKONA DOMAĆIH TRAVNJAKA /

Legendarni Ivan Krstanović ostaje u HNL-u: Potpisao novi ugovor i nastavlja lov na Cvitanovića

Sve ljubitelje nogometa zanima kada je planirao završiti karijeru odnosno, postoji li mogućnost da ga na nogometnim terenima HNL-a gledamo i nakon sezone 2022./2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve zavisi o zdravlju i kako ću se osjećati, ali najvjerojatnije je da ću odigrati još ovu sezonu i da je to to. Ipak, nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo, ali mislim da je ovo zadnja sezona", otkrio je Krstanović u velikom intervjuu za RTL.hr.

Cijeli razgovor pročitajte u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo