IKONA DOMAĆIH TRAVNJAKA / Legendarni Ivan Krstanović ostaje u HNL-u: Potpisao novi ugovor i nastavlja lov na Cvitanovića

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Boje Slaven Belupa brani od 2019. godine te je u stotinjak nastupa zabio 37 golova te je često svojim pogocima vukao Farmaceute prema mirnim vodama sredine tablice.

11.7.2022.
11:42
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Ikona HNL-a, Ivan Krstanović potpisao je novi ugovor sa Slaven Belupom te će boje kluba iz Koprivnice braniti još jednu godinu. Neko se vrijeme nagađalo hoće li i gdje će 39-godišnji napadač nastaviti karijeru no ovim potpisom je i ta dvojba zaključena.

Krstanović je treći strijelac u povijesti SuperSport HNL-a sa čak 118 pogodaka u karijeri. Nedostaje mu još osam golova da bi uhvatio Igora Cvitanovića i realno je očekivati da će mu to poći za rukom ove sezone, ako ga mimoiđu ozbiljnije ozljede. Najbolji topnik u povijesti domaće lige, Davor Vugrinec, je čini se nedostižan. Naime, nedostaje mu čak 28 pogodaka da bi skinuo Vugu s trona, no s Krstanovićem se nikad ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Hrvatski superkup /

Bad Blue Boysi i Torcida pokazali svoje transparente na Maksimiru: 'Sloboda navijačima!'

Image
Hrvatski superkup /

Bad Blue Boysi i Torcida pokazali svoje transparente na Maksimiru: 'Sloboda navijačima!'

"Slaven je moj klub i drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti. Idemo u nove pobjede i nove izazove. Veselim se sezoni. Vjerujem da ćemo imati dobre rezultate, a znam da ću kao i uvijek ginuti na terenu za Slavenov dres", rekao je Krstanović nakon potpisa novog ugovora.

Ikona HNL-a i treći strijelac u njenoj povijesti

Ivan Krstanović je već godinama zaštitno ime HNL-a. Ovaj 196 centimetara visoki napadač nikad nije napravio zapaženiju inozemnu karijeru no kroz desetljeće i pol koliko hara terenima Lijepe naše stekao je impresivnu reputaciju i zavidan broj obožavatelja.
Karijeru je započeo u NK Tomislav iz svog rodnog Tomislavgrada. Nakon toga prelazi u Drinovce, a potom i u Posušje. Prvi dolazak u HNL se zbio 2008. godine kada stiže u Zagreb. Za Pjesnike je upisao 82 nastupa i zabio 31 gol u tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar učinak u Kranjčevićevoj mu je osigurao transfer u Dinamo gdje se nije snašao najbolje iako mu je učinak bio sasvim korektan. Za Modre je u dvije godine zabio 17 pogodaka u 44 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ptica selica koja se skrasila u Koprivnici

Put ga potom vodi u Rijeku gdje se zadržao dvije sezone u kojima je imao učinak sličan onome iz Dinama. Kratko je vrijeme proveo i u Zadru za koji je u 12 dvoboja postigao šest pogodaka. Te 2015. na dvije sezone odlazi iz Hrvatske te nastupa za Široki Brijeg.

Ipak, popularni Krle nije dugo mogao bez HNL-a te se 2017. vraća u Zagreb, točnije u Lokomotivu. I u klubu s Kajzerice se zadržao dvije sezone prije no što se skrasio u Koprivnici. Boje Slaven Belupa brani od 2019. godine te je u stotinjak nastupa zabio 37 golova te je često svojim pogocima vukao Farmaceute prema mirnim vodama sredine tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo