PERIŠIĆ ZALUDIO ITALIJU: / Objavljena čudesna statistika zbog koje se za glavu hvata i Jose Mourinho

Image
Foto: AFP

Cijelo ljeto trajala je saga oko transfera Ivana Perišića iz Intera u Manchester United, međutim na kraju je hrvatski nogometaš ostao u Milanu.

18.9.2017.
13:01
AFP
VOYO logo

Zbog toga će sudeći prema njegovom briljantnom ulasku u novu sezonu itekako požaliti portugalski stručnjak Jose Mourinho.

Jer da je uprava engleskog velikana bila odrješitija za deset milijuna eura višu ponudi mogli su u svoje redove dovesti igrača zbog čijeg senzacionalnog ulaska u sezonu bruji cijela Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je u ponedjeljak detaljno objavila Gazzetta dello Sport Perišić je u prve četiri prvenstvene utakmice već zabio tri gola, upisao je tri asistencije dok je suigračima stvorio još osam prilika za pogodak te je imao sedam uspješnih driblinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to kako igra posljednjih godina nije niti čudno da ga je Portugalac silno želio dovesti. A u buduće će mu biti znatno teže ako je istinita informacija da mu je Inter u novi ugovor ugradio anti-Manchester United klauzulu.

Talijanski velikan svim silama nastoji zadržati jednog od najboljih igrača u klubu pa su mu osigurali i povećanje plaće na 4,5 milijuna eura po sezoni. Vatreni je, inače, u posljednjem susretu protiv Crotonea pokazao svu genijalnost hladnokrvnom egekucijom u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje 22 Interove prvenstvene utakmice Perišić je zabio i asistirao po deset puta po čemu mu nitko u momčadi nije ravan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je na njegovim krilima fenomenalno otvorio sezonu te je upisao sve četiri pobjede s gol razlikom 10:1. Sljedeću priliku za dokazivanje imat će već u utorak kada Inter u petom kolu Serie A gostuje kod Bologne.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo