Istisnuo Luku Modrića i preporodio se!

Kaka, brazilski majstor u redovima Real Madrida, proživljava pravi nogometni preporod.

9.10.2012.
10:53
VOYO logo

Jose Mourinho dobio je upravo što je želio – za velike je novce doveo Luku Modrića te probudio uspavane Mesuta Özila i Kaku.

Financijski gledano, taj bi potez mogao biti pun pogodak ako se uzme u obzir da je Real na Brazilcu, dovedenom za 60 milijuna eura, posljednjih godina gubio pravo bogatstvo. Uostalom, koliko mu je pala vrijednost, pokazuje i činjenica da ovoga ljeta uopće nije mogao naći angažman izvan Reala, koji ga je stavio na transfer-listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaka je zbog ozljede pauzirao gotovo godinu dana, a onda se još toliko borio s lošom formom, čekajući priliku s klupe. Odjednom se, na početku nove sezone, sve preokrenulo. Najbolji nogometaš svijeta iz 2007. godine ponovno je nakon dvije godine dobio poziv u brazilsku reprezentaciju za prijateljske utakmice s Irakom i Japanom, a onda odigrao dvije odlične utakmice u prvoj momčadi Reala – protiv Ajaxa u Ligi prvaka prošle srijede te nedjeljni El Clasico, u kojem je Real na Camp Nou izvukao 2:2, uz odličnu partiju preporođenog Kake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan novi početak i jako mi je drago zbog toga. Vratio sam se. Osjećam se dobro i psihički i fizički. Već me godinu dana ozljede zaobilaze, treniram jako dobro i zato dobivam priliku u prvoj momčadi Real Madrida", izjavio je Kaka te dodao da se priprema i za debi u brazilskoj reprezentaciji otkad je pod trenerskom palicom Mana Menezesa.

"Ne znam osobno baš puno igrača, primjerice Neymara. Puno se toga promijenilo u odnosu na dane kad sam igrao s nekim svojim idolima. Ali ne zavaram se, u ovome trenutku još ne razmišljam o Svjetskom prvenstvu 2014.", izjavio je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je posljednje dvije utakmice proveo na klupi i sljedeći put kad uđe, morat će pokazati puno više od točne i brze predaje lopte te pokoje vrhunske asistencije. To je vjerojatno upravo ono što od njega vrlo lukavo želi dobiti Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo