ĆIRO O MAMIĆU: / 'Nemojte gajiti iluzije da će biti toliko kažnjen, a možda ne bude ni osuđen'

Image
Foto: Pixsell, Goran Jakuš

Miroslavu Blaževiću je teško vidjeti Zdravka Mamića u problemu sa zakonom, čak je imao i problema sa snom.

3.7.2015.
9:21
Pixsell, Goran Jakuš
VOYO logo

"Ja sam solidaran sa Zdravkom i jedva sam sinoć zaspao jer mi je žao da je došao u takvu situaciju. Ne vjerujem da je napravio takav previd. Takva se frka stvorila da malo tko može ostati ravnodušan. Ne vjerujem da su naši organi toliko nespretni da akrobacija ispadne smiješna kao s Bandićem", poručio je Ćiro i na pitanje o mogućoj zatvorskoj kazni od 10 godina za Mamića dodao:

"Smiješno i nevjerojatno. Nemojte gajiti iluzije da će biti toliko kažnjen, lako bi se moglo dogoditi da uopće ne bude osuđen''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro i Mamić imali su uspona i padova u zajedničkoj suradnji. Blažević to ne skriva u intervjuu za N1.

''Ja sam ga stvorio, ja sam njemu mladost učinio sretnom, a on je meni starost učinio nesretnom. Odbacio me i to je bio povod mog revolta. Solidaran sam s njim i divim mu se jer je napravio od Dinama vrhunski klub. On je vrlo uspješan i neću biti licemjer, ali nije našao način da privoli najvažnije, a to je publika. Mamić ima socijalnu osjetljivost, i to je razlog zašto sam suzdržan oko njega. Pomaže igračima i mnogi su našli utočište u Dinamu. Vrijeme će pokazati da li je kriv''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi sumnjaju u brojne Dinamove transfere i Mamićeve ugovore s igračima.

"'Nespretno je i neodgovorno da se upuštam u nešto o čemu nemam pojma. Sve je to uredno, pa prošlo je deset godina. Nema dvojbe da je to legalno jer tko bi neozbiljno baratao tolikim novcem. Mamić je sve posložio da to izgleda legalno. Ima vrhunske eksperte i oni ne bi to dozvolili''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo