ISKRSNUO VELIKI PROBLEM ZA BJELICU UOČI DERBIJA S DINAMOM: / Dva dana prije utakmice petorica igrača saznala da imaju koronu

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Utakmica se igra u subotu u 15 sati, a iz Osijeka su objavili priopćenje u kojem pojašnjavaju situaciju

19.11.2020.
13:46
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Najveće ovosezonsko iznenađenje Prve HNL, NK Osijek izašao je sa zabrinjavajućim priopćenjem dva dana uoči utakmice Prve HNL protiv aktualnog prvaka Dinama. Naime, Nenad Bjelica neće moći računati u derbiju na čak petoricu igrača iz rostera kojeg koristi, a razlog je, dakako, koronavirus.

Utakmica se igra u subotu u 15 sati, a iz Osijeka su objavili priopćenje u kojem pojašnjavaju situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaraženih virusom Covid-19 diljem Hrvatske ovih je dana u najvećem broju od početka pandemije. To je trenutna realnost od koje je teško 'pobjeći' i u sportu, posebice nogometu koji je ipak globalno najrašireniji. I u NK Osijek se probio novi val korone, pa je posljednjim testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača. Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah po dobivenim nalazima poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo