ISKRENI ĆIRO: / 'Nemojmo se zavaravati, krah Dinama protiv Juvea smo očekivali, a dolazak Peteva je štetan'

Image

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Blažević osvrnuo se na utakmicu Lige prvaka između Dinama i Juventusa.

28.9.2016.
16:32
VOYO logo

"Nakon novog 0-4 debakla s pravom se poteže pitanje hoće li Dinamo uopće i u domaćem prvenstvu biti konkurentan za borbu za naslov prvaka. Vidjeli smo što se nedavno dogodilo u Rijeci. Juventus se doslovce prošetao kroz Zagreb, ne svojom agresijom, već Dinamovom pomoći. Nemojmo sami sebe zavaravati, ovaj krah Dinama protiv Juventusa (0-4) smo i očekivali. Ništa drugo razuman čovjek nije niti mogao očekivati. Narod je sve odavno rekao u svojim poslovicama – Ne možeš imati i jare i pare!", poručio je Ćiro putem svoje službene internetske stranice. te ej nastavio.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pogledajte kako izgledaju maksimirske tribine na utakmici s Juventusom

Image

Pogledajte kako izgledaju maksimirske tribine na utakmici s Juventusom

"Dakle, Dinamo je posve nekonkurentan, ovakva momčad u Ligi prvaka nema što tražiti, a zadovoljavati se rečenicama kako se skuplja potrebno iskustvo je priča za malu djecu. Rasprodana momčad koja je prije ili kasnije morala torpedirati dobrog trenera ZlatkaKranjčara i u ovoj utakmici je pokazala svoje limite. Ali i opasne pukotine, pa se s pravom poteže pitanje hoće li Dinamo uopće i u domaćem prvenstvu biti konkurentan za borbu za naslov prvaka. Vidjeli smo što se nedavno dogodilo u Rijeci. Juventus se doslovce prošetao kroz Zagreb, ne svojom agresijom, već s Dinamovom pomoći", smatra Blažević pa dodaje.

O novom treneru

"Istina jest da se nogomet sastoji i od grešaka i da je svaki pogodak plod nečije greške. Jer, da je sve idealno ne bi nikad bilo golova, zar ne? Ali, Dinamove greške u ovoj utakmici bile su toliko nespretne, početničke, grozne da sam se i sam zapitao – je li to moguće. Mislim da je uzrok tim greškama strah koji se uvukao kod igrača. Bez samopouzdanja i povjerenja u vlastite mogućnosti nema dobrog nogometa. To se upravo i događa Dinamovim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Eto, javljeno nam je da će novi trener, bivši bugarski izbornik Petev preuzeti Dinamo. Šteta, mislim da je Sopić zaslužio šansu. Iskoristiti ga za dvije utakmice kako bi se dovelo stranca – štetno je. Gubite jednog čovjeka, a ne znate što dobijate s drugim. Petevu će trebati dosta vremena da se upozna sa situacijom i u klubu i u momčadi, a Dinamo baš vremena i nema", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo