RASPLET SAGE /

Ipak ništa: Džeko je navijačima Hajduka srušio snove - ostaje 'kod kuće'

Image
Foto: Profimedia

Koliko su ga Bijeli htjeli, toliko se Džeko odupirao, a nakon utakmice protiv Hulla, svim je nadama stao na kraj

19.7.2024.
9:40
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskoj utakmici Fenerbahče je uvjerljivo svladao engleski Hull s jakih 5-1, a dva gola postigao je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko.

Image
OPA /

Olmo izaziva potres u velikanu: 'Nisam očekivao da će on biti prodan zbog njega'

Image
OPA /

Olmo izaziva potres u velikanu: 'Nisam očekivao da će on biti prodan zbog njega'

Džeku su mnogi povezali s Hajdukom te se o njegovom dolasku u Split pričalo duže vrijeme, ali kako se čini, 38-godišnji je napadač tim glasinama stao na kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i ostali, Fenerbahče se sprema za nadolazeću sezonu. U red ih trenutno dovodi portugalski znalac, Jose Mourinho, a Edin Džeko ne prestaje oduševljavati publiku svojim nastupima - za sad je upisao već pet pogodaka. U Turskoj je proveo tek jednu sezonu, a već su mnogi pričali kako se sprema napustiti turski klub nakon tako kratkog boravka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko klubova je pokazalo interes u dovođenje Džeke na svoju klupu, a među njima i Hajduk koji ga je već spremno čekao otvorenih ruku. Koliko su ga Bijeli htjeli, toliko se Džeko odupirao, a nakon utakmice protiv Hulla, svim je nadama stao na kraj.

"Lijepo se vratiti kući," pisalo je ispod objave na Instagramu koju je 38-godišnjak objavio nakon utakmice. Mnogi su to protumačili kao znak da Džeko ne misli otići iz Turske usprkos tome što je Fenerbahče nedavno doveo Cenka Tosuna.

Iako je sada bliže ostanku u Turskoj nego dolasku u Split, navijači Hajduka obradovali su se kada je Džeko s prijateljima i obitelji ljetovao na Hvaru. Njegov boravak u Hrvatskoj opet je potaknuo lavinu teorija o njegovom potpisu, ali nogometaš se ipak vratio u Istanbul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo