Interventna policija upala u prostorije BBB-a!

31.3.2012.
16:57
VOYO logo

Podsjetimo, Dinamo u subotu igra prvenstveni susret s Lokomotivom, a Bad Blue Boysi uoči utakmice u svojoj bazi obavljaju uobičajene pripreme za susret.

No, subotnju idilu prije dvoboja prekinula je interventna policija koja je ušla u prostorije Bad Blue Boysa i započela legitimirati i fotografirati sve redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bad Blue Boysi su nedavno žestokim repertoarom sa sjeverne tribine izvrijeđali kompletnu upravu Dinama nakon čega su Modri javnosti poslali otvoreno pismo, dok je Zdravko Mamić u petak izjavio da "ima dokaze da su neki članovi SDP surađivali s huliganima, da su im zaleđe" te da "misli da premijer Milanović to ne zna".

Financijski inspektor koji je bio s pripadnicima interventne policije je objasnio da su došli vidjeti toči li se u Udruzi navijača Dinama alkohol (prema Zakonu o udrugama alkohol se ne može prodavati u prostorijama udruge), no navodno nisu našli nikakve nepravilnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su u Draškovićevu pozvali i svog odvjetnika, a kada se on pojavio policija je otišla.

Novo iznenađenje BBB-e je dočekalo na ulasku na sjevernu tribinu maksimirskog stadiona gdje su ih plavci bez objašnjenja legitimirali te sve one koji nisu imali osobne dokumente stavljali 'sa strane'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo