INTEROVA PRAVILA IGRE: /

Novi ugovor hrvatske zvijezde sadrži anti-Manchester United klauzulu

Image

Transfer Ivana Perišića iz redova milanskog Intera u Manchester United, a najavljivan je cijeli prijelazni rok, ostao je nerealiziran i tek u sferi jedne od sapunica koje su punile medijski prostor.

8.9.2017.
7:30
VOYO logo

Premda je bilo trenutaka u kojima se činilo da će hrvatski nogometni reprezentativac uistinu prema Old Traffordu, pa je tako i Jose Mourinho boravio u Hrvatskoj, a Perišić navodno dogovorio svoja potraživanja u slučaju sklapanja ugovora, u konačnici je sve rezultiralo dogovaranjem produljenja suradnje s aktualnim poslodavcima.

Čeka se da Perišić potpiše dulju vjernost klubu sa San Sira, sa, jasno, boljim osobnim uvjetima suradnje (navodno 4,5 milijuna eura po sezoni za ostanak do 2022. godine), ali i zanimljivom stavkom u ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni portal 101greatgoals.com tako navodi, pozivajući se na La Gazzetta dello Sport, da bi se u Perišićevom novom ugovoru nalazila i neka vrsta klauzula koju naziva anti-Manchester United. Također, u ugovoru neće postojati određena brojka milijuna eura koju bi zainteresirani klubovi mogli uplatiti i krenuti u njegovo dovođenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo