INTERNET GORI NAKON SINOĆNJEG DINAMOVOG TRILERA U CLUJU: / 'Ajme majko, gore nego četvrtfinale SP-a. Kome da pošaljem račun iz hitne?'

Image
Foto: Screenshot: DIGI Sport

'Ajme majko, gore nego četvrtfinale Svjetskog. Kome da pošaljem račun iz hitne?'

27.8.2020.
5:27
Screenshot: DIGI Sport
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama sinoć su izborili plasman u 3. pretkolo Lige prvaka nakon što su na gostovanju pobijedili rumunjski Cluj boljim izvođenjem jedanaesteraca 6:5 premda su od 51. minute igrali s igračem manje.

Image
[VIDEO] JESTE LI PRIMIJETILI SINOĆ NA TV-U ŠTO JE ZORAN MAMIĆ RADIO UOČI GOJAKOVOG PENALA? /

Nikad ga ovakvog nismo vidjeli za vrijeme utakmice

Image
[VIDEO] JESTE LI PRIMIJETILI SINOĆ NA TV-U ŠTO JE ZORAN MAMIĆ RADIO UOČI GOJAKOVOG PENALA? /

Nikad ga ovakvog nismo vidjeli za vrijeme utakmice

Svašta se događalo u Cluju

Utakmica je završila rezultatom 2:2, nakon što je Dinamo vodio 1:0 i 2:1 i imao još dvije sjajne prilike, no domaćin je oba puta uspio izjednačiti, pri čemu je pogodak za 2:2 zabio u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja jedanaesteraca Dinamo je slavio sa 6:5, a odluka je pala u sedmoj seriji kada je Boli prebacio cijeli gol. Rumunji su u petoj seriji imali meč loptu kada je Balgradean obranio Gojakov udarac, no Livaković je spasio Dinamo zaustavivši udarac Golofca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Dinamo zabili su Amer Gojak (14) i Lirim Kastrati (78), dok su strijelci za domaćine zabili Michael Pereira (64) i Gabriel Debeljuh (90+2). Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Malo smo prosurfali bespućima društvenih mreža, kako bi vidjeli što na triler u Cluju kažu Dinamovi fanovi, te smo za vas sa Facebook stranice GNK Dinama izdvojili najzanimljivije komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviji komentari fanova s Facebook stranice GNK Dinama

"Bravo, prolaz je tu, idemo hrabro i odvažno dalje! Sretno, Dinamo! Sretno svim hrvatskim klubovima. u Europi!", "Hvala dragom Bogu, evo idem popiti tabletu, poludio sam, sunce vas žareno spržilo, što nam radite, od dobivene utakmice nam priuštite produžetke i triler jedanaesteraca!! Srećom su skoro svi bili precizni osim Gojaka i naravno obrana Livakovića je bila u pravom trenutku, čestitke i idemo dalje", "Stvarno je bio triler. Mogli smo to puno lakše srediti, ali mi volimo teško", "Gvardiola u prvu postavu, Teophile konstantno radi penale, crvene i zabija autogolove", Bravo momci, odlično odrađen posao! Kapa do poda", "Čestitam Dinamo na pobjedi i na prolazu dalje", "Ajme majko, gore nego četvrtfinale Svjetskog. Sljedeći put manje kidanja živaca", "Ovakve horor drame moze režirati samo Hitchcock i Ivanišević u tenisu i evo nas Dinamo. Čestitam na prolazu i ne ponovilo se vise", "Petkovića kaznit za nonšalanciju. Njegovom glupošću su se igrali produžeci", "E ovo je koštalo živaca, ali bravo Dinamo, idemo dalje", "Bravo dečki samo sljedeci put molim bez tolike epske drame!", "Kome da pošaljem račun iz hitne?", "Sad se tek vidi koliko fali Olmo", samo su neki od komentara Dinamovih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo