INTER ZOVE NAVIJAČE NA RADNU AKCIJU: / 'Dođite čistiti snijeg, ako možete - uzmite lopatu'

Image
Foto: Inter Zaprešić Facebook
7.2.2018.
12:12
Inter Zaprešić Facebook
VOYO logo

Snijeg će raditi probleme za hrvatske prvoligaše u nastavku sezone

Nogometaši zaprešićkog Intera i Slaven Belupa u petak u Zaprešiću otvaraju nastavak sezone u HNL-u, a iako se taj dio naziva "proljetnim", klubovi u unutrašnjoj Hrvatskoj mogli bi imati problema zbog loših vremenskih uvjeta i snijega. Ponovno će se ionako loši travnjaci na hrvatskim stadionima suočiti s novim nedaćama, a silne količine snijega primorale su vodstvo Intera na organizaciju nesvakidašnje akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su uputili "poziv za čišćenje snijega s glavnog terena stadiona. Zainteresirani se trebaju pojaviti u četvrtak 8. veljače u 15 sati, a poželjno je da, ako su u mogućnosti, ponesu lopatu. Sat vremena čišćenja honorirat će se svakom pojedincu s 20 kuna. Čišćenje će potrajati nekoliko sati pod reflektorima", objavio je Inter na svojim službenim internetskim portalima.

Problema sa snijegom imaju i u Vinkovcima, Hajduk je tražio zamjenu domaćinstva s Cibalijom, ali Slavonci su odbili njihov zahtjev s tvrdnjom kako je travnjak sačuvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CIBALIA ODBILA HAJDUK! Splićani tražili zamjenu domaćinstva, Vinkovčani jasno poručili: ‘Nema razloga za to’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Lokomotive i Rudeša zbog lošeg travnjaka u Kranjčevićevoj prebačena je na Maksimira, a ostali susreti trebali bi se odigrati po planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo