INTER VRAĆA KOVAČIĆA U SVOJE REDOVE: / Talijani objavili da su u kontaktu s njegovim predstavnicima, ali dolazi pod jednim uvjetom

Image
Foto: PIXSELL

Talijanski tiražni medij objavio je kako Inter želi Kovačića opet u svojim redovima

20.4.2018.
9:59
PIXSELL
VOYO logo

Čelnici Intera slažu igračku križaljku za sljedeću sezonu. U Milanu žele napraviti stepenicu više od ove sezone u kojoj su trenutačno tek u borbi za Ligu prvaka. Momčad Ivana Perišića i Marcela Brozovića trenutačno je na petom mjestu sa 63 boda, ima bod manje od treće Rome i četvrtog Intera koji drže mjesta koja vode u najelitnije europsko klupsko natjecanje.

KOVAČIĆ S NOVIM RAZLOGOM ZA POHVALITI SE: Real Madrid podsjetio na postignuće hrvatskog veznjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među pojačanjima, Corriere dello Sport navodi kako bi se mogao naći i povratnik u Milan - Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac igrao je već u Inter, od 2013. do 2015. godine, te u tom periodu odigrao 80 utakmica i zabio pet golova.

Kontakti su već uspostavljeni

"Interov direktor Piero Ausilio posljednjih mjeseci je obnovio razgovore s predstavnicima Matea Kovačića koji je igra mnogo manje nego što je očekivao u završnici sezone s Realom Madridom i mogao bi promijeniti sredinu. Inter bi ga dočekao otvorenih ruku jer bi dobili mladog nogometaša s iskustvom igranja u Ligi prvaka, a još je pred njim Svjetsko prvenstvo. Prodali su ga za 35 milijuna eura plus bonusi u ljeto 2015. godine i to je manje-više i njegova vrijednost danas", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, Inter je zainteresiran i za Williama Carvalha iz Sporting Lisabona koji ima odštetnu klauzulu u vrijednosti između 40 i 45 milijuna eura. Inter ga već dugo prati, ali mogli bi imati konkurenciju u Manchester Cityju, a već su za njega ponude slali West Ham i jedan kineski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Kovačića i Carvalha, spominju se Simone Verdi, Kevin Strootman, Nicolo Barella, ali prva dvojica su prioriteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, mnogo toga ovisi o tome gdje će Inter završiti na kraju ove sezone. Tek ako se plasiraju i izbore Ligu prvaka, čelnici kluba će otvoriti blagajnu te dovesti neka od navedenih pojačanja.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo