INTER SE ODRIČE SREBRNOG VATRENOG: / Odlučili su mu okrenuti leđa zato što je stalno ozlijeđen

Image
Foto: AFP

Hrvatski bek će po svemu sudeći na ljeto ponovno obući dres Atletica

6.12.2018.
12:12
AFP
VOYO logo

Šime Vrsaljko ovog je ljeta iz madridskog Atletica na svoj zahtjev otišao na posudbu u milanski Inter. Nažalost, tamo se nije naigrao, a zbog ozljede koljena u Milanu su odlučili da će ga vratiti u Madrid.

Sada je izgledno da se desni bek hrvatske reprezentacije ipak neće zadržati u redovima Intera iako je ovog ljeta stigao kao jedno od najvećih pojačanja. Podsjetimo, Vrsaljko je preko Lokomotive i Dinama stigao prvo 2013. godine u Genovu, a već je sljedećeg ljeta potpisao za Sassuolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natrag u Madrid

U ta dva kluba se afirmirao te je 2016. za čak 17 milijuna eura prodan madridskom Atleticu. U momčadi Diega Simeonea bio je standardan, a sve je upotpunio izvrsnim igrama u dresu hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog je ljeta na SP-u u Rusiji s reprezentacijom uzeo srebro, a potom je i na svoj zahtjev napustio Atletico te otišao na jednogodišnju posudbu u Inter. Vrsaljkova je velika želja povratak u Serie A, to mu se ostvarilo, a uz to je u momčadi sa suigračima iz reprezentacije - Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem.

Ove sezone je za Inter od mogućih 14 utakmica u Serie A odigrao tek šest, a od mogućih pet mečeva Lige prvaka nastupio je u samo jednom. Zato talijanski mediji najavljuju kako su u Interu već odlučili - s obzirom na Vrsaljkove česte probleme s ozljedama na ljeto neće otkupiti hrvatskog reprezentativca od Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo