DOBRA VEČER ZA HRVATE / Inter razvalio Genou na startu sezone, Perišiću poništen gol, Pašalić pokvario Juriću debi u Torinu

Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić igrao do 68. minute. Milan Badelj je, pak, odigrao čitav susret za Genou

21.8.2021.
22:58
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić bio je asistent za pobjednički pogodak Atalante u 2:1 gostujućoj pobjedi protiv Torina, koji od ove sezone vodi Ivan Jurić, u susretu 1. kola nove sezone talijanskog prvenstva i to u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Pašalić je ubacio loptu u kazneni prostor, a do nje je prije domaćeg braniča stigao Piccoli i osigurao važna tri boda za sastav iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je povela u samom otvaranju utakmice preko Muriela (6'), a na 1:1 poravnao je Belotti (79'). Pašalić je odigrao čitav susret za Atalantu, dok je Marko Pjaca igrao za Torino do 74. minute.

Image
BUNDESLIGA /

Wolfsburg se popeo na vrh ljestvice, Brekalo asistirao za pobjednički pogodak

Image
BUNDESLIGA /

Wolfsburg se popeo na vrh ljestvice, Brekalo asistirao za pobjednički pogodak

Inter dominantan

Ranije u subotu je prvak Inter iz Milana furiozno krenuo u obranu naslova, na svom je terenu nadigrao Genou sa 4:0. Utakmica je rezultatski bila zaključena već nakon prvih 15-ak minuta nakon kojih je već bilo 2:0 za Inter zahvaljujući Škriniaru (6'), koji je pogodio glavom nakon udarca iz kuta, te Calhanogluu (14') koji je svoj debi u novom dresu obilježio sjajnim pogotkom sa 20-ak metara. U nastavku su pobjedu Intera potvrdili Vidal (74') i još jedan novi igrač u momčadi Džeko (88').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić igrao do 68. minute. Milan Badelj je, pak, odigrao čitav susret za Genou. Perišiću je, inače, na toj utakmici poništen pogodak.

Lazio slavio u gostima

Istovremeno je Sassuolo kao gost svladao Veronu sa 3:2. Goste je u prvom poluvremenu u vodstvo doveo Raspadori (32'), na 2:0 je početkom nastavka povisio Đuričić (51'), da bi nadu domaćima vratio Zaccagni (71'-11m) s bijele točke. No, Traore (77') je sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora vratio dva gola prednosti za goste da bi Zaccagni (90') svojim drugim golom tek ublažio poraz Verone. Ivor Pandur branio je čitavu utakmicu za Veronu za koju je Nikola Kalinić odigrao prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je još Lazio kao gost svladao povratnika u Serie A Empoli sa 3:1. Poveo je Empoli golom Bandinellija (4'), no odmah potom poravnao je Milinković-Savić (6'), da bi Lazzari (31') i Immobile (41'-11m) do kraja prvog poluvremena već osigurali prednost rimskom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo