INTER POSLAO PORUKU MOURINHU: / Najvatreniji navijači kluba su sigurni da je ovo korak prema ispunjenju njihovih želja

Image

Mnogi poruku shvaćaju baš tako

26.1.2019.
11:12
VOYO logo

Nakon što mu se Manchester United zahvalio na napravljenom u zajedničkom druženju dugom dvije i pol godine počele su priče u kojem će klubu Jose Mourinho nastaviti trenersku karijeru. Dva kluba ističu se pritom više od ostalih, Real Madrid u kojem je radio od 2010. do 2013. te milanski Inter čiji je trener bio od 2008. do odlaska u Real.

U oba je kluba Mourinho ostavio trag u vidu osvajanja trofeja, međutim, onaj u Interu bio je nešto dublji u obliku trostrukog naslova u sezoni 2009/10 kada je uz Seriju A i Talijanki kup osvojena i Liga prvaka. Nedavno je Mourinho upitan koja je najbolja momčad koju je vodio. Njegov odgovor mnogi su shvatili kao kampanju s ciljem povratka na mjesto sreće nakon što je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kuha' li se nešto?

"Znate, moram reći Inter jer su sve osvojili. Moram biti objektivan i pun poštovanja te reći prema momčadi koja je osvojila sve od prvog do posljednjeg dana. Osvojili su sva natjecanja, trostruku krunu, pobijedili s 3-1 najbolju svjetsku momčad Barcelonu, s 2-0 Bayern u finalu Lige prvaka, osvojili talijanskom prvenstvo s fantastičnim brojem osvojenih bodova, osvojili Kup i u deset dana pobijedili u tri utakmice za naslov. Zato moram izabrati njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter se danas javio Mourinhu čestitajući mu putem Twitter rođendan. Ima ih koji smatraju da je u pitanju pristojnost kluba prema treneru s kojim su ostvarili velike rezultate, ali i oni koji to tumače kao dokaz da se nešto na relaciji klub-trener 'kuha'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo