INTER KONAČNO PRELOMIO: / Talijanski velikan odlučio što će s Vatrenim ovog ljeta: 'Moraju se ispuniti određeni uvjeti...'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac ponovio je nekoliko puta da želi igrati na Otoku

12.4.2019.
12:29
AFP
VOYO logo

Pred milanskim Interom veliki je posao ovog ljeta. Vodstvo kluba već je skovalo planove o potezima tijekom prijelaznog roka, a oni uključuju i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Calciomercato piše da je Beppe Marotta prenio poruku Perišićevim predstavnicima da će moći napustiti klub, ali pod nekoliko uvjeta.

Znači, pustit će ga samo ako dogovore trajni transfer, što znači da posudba s otkupnom klauzulom ne dolazi u obzir. Nadalje, cijena ne smije biti ispod 35 milijuna eura uz dodatne bonus, što je za pet manje nego što bi zapravo željeli dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi otići?

"Perišić i dalje smatra da je njegov ciklus u Interu došao kraju. Nerazzurri su ga upjeli zadržati u siječnju jer nisu pristali poslati ga na posudbu, ali na ljeto ćemo gledati potpuno drugačiji scenarij", navodi Calcimercato.

Image
Foto: AFP

Inter Milan's Italian defender Danilo D'Ambrosio (C) embraces Inter Milan's Croatian midfielder Ivan Perisic (r) as Inter Milan's Uruguayan midfielder Matias Vecino looks on at the end of the Italian Serie A football match Parma vs Inter Milan on February 9, 2019 at the Ennio-Tardini stadium in Parma. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Dodao, ističu kako bi momčad Intera trebao pojačati Diego Godine, dok još trebaju donijeti odluku što će s Icardijem. Osim Perišića, odreći će se usluga Joao Mirande i vjerojatno Yanna Karamoha, a sve s ciljem prikupljanja sredstava za planirana ulaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo